Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄ φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Φθιώτιδας "Αλέξανδρος Θεοφανόπουλος",το μεσημέρι της Τετάρτης 14/10 στο γήπεδο της Πελασγίας, ο Κεραυνός Βαθυκοίλου αντιμετώπισε την Ηράκλεια με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2.


Η Ηράκλεια κέρδισε πέναλτι στο 24΄ το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Φωτόπουλος με τον Μπίρι να αποκρούει και να μην δίνει τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να ανοίξουν νωρίς το σκορ.


Αυτό συνέβη στην επανάληψη από τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στο 49΄ όπου ο Κωστόπουλος έκανε το 1-0.  Στο 61΄ο Λαϊνάς έφερε το ματς στα ίσια, για το 1-1. Στο 77΄και μετά από σέντρα του Άλλα από την δεξιά πλευρά, ο Λαϊνάς και πάλι με σουτ στην κίνηση κάνει την ανατροπή και γράφει το 1-2. Όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 82΄ο Κωστόπουλος ξανά και μετά από πάσα του Γερογιάκομου έκανε το τελικό 2-2.


Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα είχαν και δύο δοκάρια με τον Καράγιαννη και τον Ζιάκα πέρα από το χαμένο πέναλτι με τον Φωτόπουλο.


Στην επόμενη φάση του θεσμού περνάει η Ηράκλεια όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Όμβρο Ομβριακής.


Όλα τα σημερινά αποτελέσματα ΕΔΩ


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κουρεμάδας με βοηθούς τους Κουιμτζή και Παπασταθόπουλο.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ(Αποστόλου Νικόλαος): Μπίρης, Γκίστι (76΄ Λινός), Στουρνάρας Ι., Κωστόπουλος Ε., Τσιούμας (87΄ Στουρνάρας Γ.), Κάτσινος (87΄ Γερογιάκομος Αλ.), Κόμνος, Καραγέωργος (32΄ Γκίστης), Ιμπραχίμι (32΄ Μαρκάι), Γερογιάκομος Γ., Μέρας


ΗΡΑΚΛΕΙΑ(Ζαλαώρας Ευάγγελος): Μαυράδας, Parci (51΄ Σακκάς), Άλλα A., Μανταφάρας, Μπέλλης, Καραγιάννης, Άλλα Ε., Νάσιος, Φωτόπουλος (73΄ Ζιάκας), Λαϊνάς, Bego (58΄ Καραμπίνης)