Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας για τον 2ο όμιλο, το απόγευμα της Κυριακής 11/10 στο γήπεδο των Κομποτάδων ο τοπικός Εθνικός αντιμετώπισε τον Αγρότη Λιανοκλαδίου από τον οποίο έχασε με σκορ 2-4.


Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν στο 11΄ ο Γιαννόπουλος κάνοντας το 0-1, στο 39΄ έγινε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους με τον Παπαλέξη, ωστόσο οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Καρυώτη στο 61΄ σε 1-2,

Στη συνέχεια το Λιανοκλάδι πέτυχε δύο γκολ στο 76΄ και στο 90΄ με τους Καλύβα και Ρούσκα Γ. αντίστοιχα κάνοντας το 1-4 και το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 93΄ ο  Γαλάνης


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αναγνώστου Κ. με βοηθούς τους Καραγιάννη Δ. και Παπασταθόπουλο.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΕΘΝΙΚΟΣ  ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ: Λογαράς, Τσιγαρίδας (65΄ Λάππας), Τάσσιος (83΄ Βουρτσάς), Καρκάνης, Ζαρκάδας, Τόλιας, Γαλάνης, Δημουλάς, Ρίζος (65΄ Καραδήμος), Καρυώτης (83΄ Ντάτσι), Μπάρκας (56΄ Κανάτας). 


ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ: Κωνσταντίνου, Μπαρμπούνης (62΄ Πεπέρας), Φράγκος, Κιτσοπανίδης, Αντωνόπουλος, Γιαννόπουλος (70΄ Δαμπάσης Δ.), Θεοδώρου, Ρούσκας Ι., Παπαλέξης (70΄ Δαμπάσης Σ.),  Ρούσκας Δ. (62΄ Καλύβας),  Ρούσκας Γ.


Όλα τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των ομίλων της Β΄ Φθιώτιδας ΕΔΩ