Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 3/10 στο γήπεδο της Ηράκλειας η τοπική ομώνυμη ομάδα αντιμετώπισε τον Αστέρα Σταυρού από τον οποίο και ηττήθηκε με σκορ 2-5


Η Ηράκλεια κατάφερε να προηγηθεί με 2-0, χάρη στα τέρματα του Σακκά στο 16΄και του Λαΐνα στο 27΄. Ωστόσο ο Αστέρας αντέδρασε και στο 28΄ ο Καλαμάτας μείωσε σε 2-1 ενώ ο Κακκάβας δέκα λεπτά αργότερα έκανε το 2-2. Στο 59΄ ο Παπαναστασίου έπειτα από εκτέλεση φάουλ, έκανε την ολική ανατροπή στο ματς για το 2-3. Ο ίδιος παίκτης στο 68΄ σημείωσε το 2-4 ενώ το τελικό 2-5 διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάριου Καραναστάση στο 90΄ 


Μετά το τέλος της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε η απονομή στον Ο.Φ Ηράκλειας του πρωταθλήματος της περσινής χρονιάς στον 3ο όμιλο της Β΄Φθιώτιδας.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δημητρίου με βοηθούς τους Κουιμτζή και Τσιγκόπουλο.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΗΡΑΚΛΕΙΑ: Μαυραδάς, Σακκάς, Καρμίρης (54΄ Μπέλλης), Μανταφάρας, Καραγιάννης, Σταυρόπουλος, Άλλα Α. (55΄ Parci), Άλλα Ε., Ντεμίρης (73΄΄ Τσούπρα;ς), Λαϊνάς, Παπαμίχος (55΄ Νάσιος).


ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Πέτρος Καραΐσκος): Μαγκλάρας, Λάππας Ν., Λίκο, Μόσχος, Καραναστάσης Δ., Καλαμάτας, Κασάπας (73΄Μιχαήλ), Λάππας Ι. (55΄ Καραναστάσης Μ.), Κακκάβας (73΄Λατσούδας), Παπαναστασίου, Χαντζής (55΄Αυγουστάτος).