Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας, το απόγευμα της Κυριακής 11/10 στο γήπεδο  της Μεγάλης Βρύσης ο Ολυμπιακός Λαμίας αντιμετώπισε τη Νίκη Αγίας Παρασκευής επικρατώντας με 3-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Λέντα.


Άσχημη στιγμή στο παιχνίδι ο τραυματισμός του αρχηγού της Αγίας Παρασκευής, Κωνσταντίνου Καρκάνη, ο οποίος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο για το Νοσοκομείο Λαμίας με ασθενοφόρο καθώς χτύπησε στο γόνατο.


Ο Νίκος Λέντας άνοιξε το σκορ στο 3ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης με τον έμπειρο επιθετικό στο 22΄να σκοράρει για δεύτερη φορά διπλασιάζοντας τα γκολ τόσο της ομάδας του όσο και τα δικά του. Στο 53΄ ο Πασχαλίδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κούδας με βοηθούς τους Μαρανδιανό και Κουϊμτζή.

  

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΛΑΜΙΑΣ (Λέντας - Αποστολόπουλος): Μήτσου, Μητσόπουλος (86΄ Διαμαντής), Κάντζαρης, Μάγιος, Λέντας Δ., Ακασού, Καυκιάς (67΄ Χριστοφή), Πασχαλίδης (86΄ Φλώρος), Λέντας Ν. (76΄ Σταρτομπέρδα), Βαρυπάτης, Ευαγγελόπουλος (45΄ Παπακώστας)


ΝΙΚΗ  ΑΓΙΑΣ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Ανδρέας Επίσκοπος): Σκοτίδας, Στοφόρος, Καραγιάννης Β., Γενιτσαρόπουλος, Καραγεώργος Ν. (70΄ Καρακώστας), Ιωάννου, Τσεκούρας (58΄ Παππάς), Κολόκας, Καραπέτσας (87΄ Παπαναστασίου), Καρκάνης (17΄ Κολόκας Δ.), Μπλάνης (70΄ Καπούλας)