Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας  το απόγευμα της Κυριακής 18/10 στο γήπεδο του Αγίου Σεραφείμ, ο τοπικός Αστέρας αντιμετώπισε τον Αγρότη Τραγάνας τον οποίο κέρδισε με σκορ 3-0.


Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν για τους γηπεδούχους, στο 8΄ ο Σκαρής κάνοντας το 1-0, το 2-0 σημείωσε στο 63΄ ο Σχουλής και ο χορός των γκολ έκλεισε στο 76΄ για τους γηπεδούχους για το τελικό 3-0. 


Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός στο 35΄του παίκτη Βέργου του Αγρότη Τραγάνας στον οποίο η ομάδα του με ανάρτησή της του ευχήθηκε περαστικά και επιστροφή σύντομα στα γήπεδα.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολορίζος με βοηθούς τους Γάκο και Σκάρλα


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΑΣΤΗΡ ΑΓ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ (Ρουμελιώτης Κων/νος): Γκερπενής, Ριζάδης (57΄ Ευσταθίου Κ.), Φλώρος (85΄ Ρουμελιώτης Δ.), Ρουμελιώτης Α., Ευσταθίου Ε., Μιλκούρτσι (46΄ Κατσαρέλης), Σχουλής, Παπαγεωργίου, Σκαρής (63΄ Τσιγαρίδας), Γρηγοριάδης, Κουτσοδόντης (57΄ Σαλέπης).


ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ: Σκορδάς, Μάρας, Κούτσικος (69΄ Κάμμος), Μπουραντάς, Βλάχος, Παπακωνσταντίνου (80΄ Κογιώνος Ε.), Αλεξίου, Παπανικολάου, Βέργος (31΄ Γκιρίζι), Μπεκίρης, Κογιώνος Λ.


Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 4ης αγωνιστικής ΕΔΩ