Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας  το απόγευμα του Σαββάτου 24/10 στο γήπεδο των Λιβανατών, η τοπική Δάφνη αντιμετώπισε τον Δαφνησιακό Αρκίτσας τον οποίο κέρδισε με σκορ 3-1.


Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν στο 16΄ ο Μπράχος κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ το 2-0 έκανε στο 44΄ ο Μακρόπουλος Ε., στο 81΄ είχαμε μείωση του σκορ με τον Ρίζο για τους φιλοξενούμενους και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 90΄ πάλι ο Μπράχος για την Δάφνη. 


Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία καθώς θεωρούν ότι αδικήθηκαν σε καίρια σημεία του παιχνιδιού και ειδικά μετά το 2-1.


Ύστερα από το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Μαλεσίνα έχοντας 15 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 10η θέση με 4 βαθμούς.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολορίζος με βοηθούς τους Δόσκορη και Φαρμάκη.



 

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ (Βέλλος Δημήτρης): Πουλίτσας, Skika, Ξεζώνοτος, Μακρόπουλος Γ. (61΄ Λάγιος), Τσούκαλος, Παπανάγνος (82΄ Kola), Κλωτσοτήρας (25΄ Nuraj), Μπράχος, Χαλαστάνης (61΄ Σωτηρίου), Αντωνίου (82΄ Παληαλέξης), Μακρόπουλος Ε.




ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ (Ασημάκης Δημήτρης): Κωνσταντίνου, Χότζα (59΄ Καντάς), Γρίβας Γ., Τσαπάρας, Ρόμπας,  Μουτσουρούφης (82΄ Γρίβας Ν.), Ρίζος, Παναγιώτης (71΄ Μπουμπούρης), Νεοφώτιστος  (82΄ Τζανετής),Τάτσης,, Κυριτσόπουλος (82΄ Λαγός).




 Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία μετά την 5η αγωνιστική ΕΔΩ


Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: