Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας για τον 1ο όμιλο το απόγευμα του Σαββάτου 18/10, στο γήπεδο της Ελάτειας, ο τοπικός Ελατειακός υποδέχθηκε τον Κομνηνό Κόμνηνας του οποίου και επικράτησε με ανατροπή με 4-1.


Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ χάρη σε ένα τέρμα του Βαλατσού στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση της Ελάτειας με τον Οικονόμου στο 34΄να κάνει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το 1-1.


Στο 36΄ ο ίδιος παίκτης έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του κάνοντας το 2-1. Στο 61΄ο Βούλγαρης Γ. ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 για να έρθει ο Καραΐσκος στο 74΄να διαμορφώσει το τελικό 4-1.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολοβός με βοηθούς τους Μάκα και Ναθαναήλ


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ: Παπαδιάς, Καλαλες (73΄ Μπαλατσούκας), Τσιάμης (87΄ Τσιτζιλώνης), Στάθης, Καραγεώργος, Καραΐσκος, Συλλας, Τσέτσο, Βούλγαρης Γ-Α (90΄ Ντάλας), Παπανικολάου, Οικονόμου


ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΚΟΜΝΗΝΑΣ: Μπαρμπέρης, Λύκος (46΄ Ταμπάκου), Ιωάννου, Γκρίφι, Σουλοβάρι Α, Ντόκο (57΄ Βούλγαρης), Σουλοβάρι Α., Σουλοβάρι Ε., Βαλατσός., Σουλοβάρι Γ., Λύκος Σ.


Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 4ης αγωνιστικής ΕΔΩ