Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας  το απόγευμα της Κυριακής 18/10 στο γήπεδο της Ροδωνιάς, η τοπική Θύελλα  αντιμετώπισε τον Εθνικό Κομποτάδων τον οποίο κέρδισε με το χορταστικό αγγλικό σκορ 4-3.


Φάσεις-γκολ 


Μόλις στο 2΄ωραία προσπάθεια από τα αριστερά και συρτό διαγώνιο σουτ του Κωνσταντακόπουλου  για να γίνει νωρίς το  1-0


Στο 12΄ φοβερή προσπάθεια του Γασλανού Φάνη από τα δεξιά, αφού άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο με σουτ βολίδα μέσα από την περιοχή και δεξιά, έκανε το 2-0 .


Στο 30' μεγάλη ευκαιρία ο Ντζιαβίδας Γιάννης, μόνος απέναντι από τον Λογαρά, έπιασε την κοντινή  κεφαλιά, αλλά  έστειλε χλιαρά τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.


Στο 44΄ ο Γαλανός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του και ο Κόκκοτας ψύχραιμα με δυνατό σουτ αύξησε το σκορ στο 3-0


Στο 43' όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1, όταν εκμεταλλεύτηκαν την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και ο Καραδήμος από κοντά  πέτυχε το γκολ.


Με την έναρξη του Β΄μέρους όμως οι γηπεδούχοι πάλι με τον δαιμόνιο Γαλανό θα κάνουν το 4-1, όταν πήρε το δυνατό βολέ του Γιαννακάκου και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Λογαρά. 


Στο 55' ο Κωνσταντακόπουλος θα χάσει μοναδική  ευκαιρία απέναντι από τον τερματοφύλακα, ο οποίος με το σώμα έβγαλε τη μπάλα κόρνερ


Στο 60'  φάουλ του Καραδήμου, έπεσε στην αριστερή του γωνία ο Γιαννακάκος και απέκρουσε .


Στο 68΄ πέναλτι κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι και ο Ζαρκάδας έστειλε τη μπάλα στην αριστερή πλευρά του Γιοαννακάκου, ο οποίος έπεσε αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 4-2.


Ευκαιρία με Ντζιαβίδα Γιάννη στο 70' πάλι με κοντινή κεφαλιά, αλλά και πάλι  έστειλε την μπάλα άουτ. Το ίδιο και ο Κατσακιώρης Ν. στο 75΄. 


Οι παίκτες του Εθνικού μείωσαν σε 4-3 στο 86΄ μετά από καλό συνδυασμό και τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Καραδήμο, για να είναι αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κουρεμάδας με βοηθούς τους Κ. Κάντζαρη και Φ. Κάντζαρη


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ: (Κρέτσης Βας.): Γιαννακάκος, Ζαγγανάς Ν. (89΄ Ζήκας Γ.), Γεωργαλής Θ., Κόκκοτας, Τσακνής, Κατσακιώρης Ν., Γαλανός Φ. (89΄Γαλανός Γ.), Κατσακιώρης Χρ., Κρέτσης Χ. (46΄ Κουτσογιάννης Β.), Ντζιαβίδας Γιάννης, Κωνσταντακόπουλος


ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ: (Κρέτσης Χρ.): Λογαράς, Σταμπολίδης, Τασσιός (46΄Κανατάς), Καρκάνης (73΄Ντάτσι), Ζαρκάδας, Τόλιας, Γαλάνης, Δημουλάς, Ρίζος, Καραδήμος, Καρυώτη ς(28΄Τσιγαρίδας)


Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 4ης αγωνιστικής ΕΔΩ