Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας "Αλέξανδρος Θεοφανόπουλος" το απόγευμα της Τετάρτης 14/10, στο γήπεδο της Στυλίδας, η Στυλίδα αντιμετώπισε τον Ελατειακό του οποίου και επικράτησε με σκορ 6-0.


Οι γηπεδούχοι, έχοντας ήδη το 0-3 από το πρώτο παιχνίδι δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στον Ελατειακό ο οποίος ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και αξιόμαχος δεδομένου ότι αγωνίζεται με νεαρούς ποδοσφαιριστές σε μικρότερη κατηγορία.


Μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης η Στυλίδα άνοιξε το σκορ με σουτ του Αρμάντο Πατσάνι για το 1-0. Στο 19΄ ο Αλέξανδρος Κουφιώτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το 3-0 σημείωσε ο Χ. Βαρυπάτης στο 40΄. Το 4-0 έγινε από τον Νίκο Βαρυπάτη στο 44΄. 


Το 5-0 ήρθε για τη Στυλίδα με τον Παντελής με διπλή προσπάθεια. Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε με δυνατό σουτ του Ζαγκανά.


Στην επόμενη φάση του θεσμού περνάει η Στυλίδα, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Προοδευτική Λάρυμνας. 


Όλα τα σημερινά αποτελέσματα ΕΔΩ


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κούδας με βοηθούς τους Γάκο και Μάκκα.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΣΤΥΛΙΔΑ: Καρανάσιος, Βαρυπάτης Ι., Αλμετάι, Τσόντζωρας, Κουφιώτης Κ., Μπακαλιάνος, Βαρυπάτης Χρ, Κουφιώτης Α., Στεργιόπουλος, Παντελής, Πατσάνη


ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ: Παπαδιάς, Ντάλλας, Τζιτζιλώνης, Παναγιωτόπουλος, Καραγεώργος, Βούλγαρης, Καραΐσκος, Σύλλας, Τσέτσος, Μπαλατσούκας, Οικονόμου