Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας για τον 2ο όμιλο, το απόγευμα της Κυριακής 11/10 στο γήπεδο του Αμουρίου η Αναγέννηση Γιαννιτσούς  αντιμετώπισε τον Ατρόμητο Παλαιάς Γιαννιτσούς, του οποίου και επιβλήθηκε με το ευρύ 7-1.


Το 1-0 έγινε ύστερα από επικίνδυνο γύρισμα του Κουτσουύμπα η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα. Το 2-0 έκανε ο Δήμος Βλάχος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Το 3-0 σημειώθηκε από τον Τσακατίκα με δυνατό σουτ και έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. 


Το 4-0 πέτυχε ο Ψυχογιός με ωραίο πλασέ. Το 5-0 έκανε με πλασέ ο Αλατάς. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 5-1 με τον Καραμέρη. Το 6-1 σημείωσε με πέναλτι ο Λυτάκης και το τελικό 7-1 διαμόρφωσε ο Βλαχακης  με κοντινό πλασέ.


Διαιτητής της αναμέτρησης η Φραντζή με βοηθούς τους Βλάχο και Μάκκα.

 

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ: Δερνίκας, Ευθυμίου, Κοσμάς, Θεοχάρης (46΄ Λέντας),Λυτάκης, Τσακατίκας, Αλατάς, Βλάχος, Ψυχογιός (55΄ Βλαχάκης), Κατσης (70΄ Οικονόμου), Κουτσούμπας


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  ΠΑΛΑΙΑΣ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ: Παπαρούπας, Περδικάρης, Δερνίκας (56΄ Σμυρής), Μπέλεχας, Τερτίγκας, Μπρέκης, Καραμέρης, Τσιάκας, Μπούσιος, Δονούδης, Μαλέκι