Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ, το μεσημέρι της Κυριακής για τον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ήρθε ισόπαλος 2-2 με την πρωτοπόρο ΑΕ Καρίτσας. 


Ο Λαμιώτης σέντερ φορ Χρήστος Αλεξίου ήταν αυτός, που ενώ μπήκε αλλαγή, ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους το παιχνίδι σε 2-2 δίνοντας στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό.


Το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε από τον Κατσάρα στο 31′. Η ομάδα της Καρίτσας θα καταφέρει να ισοφαρίσει στο 39′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόλιου. Στο 45΄ το Νέο Κεραμίδι πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Τουλκερίδη για το 2-1. 


Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και έτσι στο 63΄ ο Αλεξίου που είχε μπει αλλαγή στο ματς λίγα λεπτά πριν με κεφαλιά έκανε το 2-2. Μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν πάρει το παιχνίδι καθώς είχαν και δοκάρι με τον Γκίκα.


Διαιτητής ο Μιχούλιας με βοηθούς τους Φράπο και Τσεχελίδη


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Λεωνίδας Μπίλης): Καλαϊτζίδης Απ., Μαργαρίτης, Γιαζιτζόγλου Παν., Χατζηδίμπας, Τουλκερίδης, Δαλαμήτρας (79΄Καρτσαμπάς), Τσενικλής (70΄Μότσιας), Κατσιαμήτας (65΄Σταλίκας), Γαρυφαλλόπουλος, Καλαϊτζίδης Νίκ., Κατσάρας (70΄Παρδάλης).


ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Αποστόλης Στύλος): Ζωγράφος, Γκίκα, Δημητρίου, Λαγδάρης, Καραγκούνης, Τροΐρης, Τόλιος (55΄ Αλεξίου), Παπαϊωάννου, Κυπαρίσσης (83΄ Καλαϊτζής), Παλαιοπάνος, Κυρτέγος (79΄ Μυρτολάρι).


Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες της Γ΄Εθνικής ΕΔΩ