Στο Περιστέρι το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται με ενδιαφέρον.


Οι γηπεδούχοι με μια νίκη θα μπορούν να μιλούν, αν και πολύ νωρίς, για τροχιά εξάδας, ενώ ο ΠΑΣ θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει το χαρακτηρισμό ομάδας, που χάνει πολύ δύσκολα.



Ο Ατρόμητος


Αφού έχασε στην πρεμιέρα από το Βόλο στο Περιστέρι, εκμεταλλεύθηκε την έδρα του στη συνέχεια με δύο νίκες, επί της ΑΕΚ και τον Παναιτωλικού, χωρίς να δεχτεί γκολ.


Μια τρίτη διαδοχική νίκη εντός έδρας, θα αποτελέσει σερί που έχει να συμβεί τρία χρόνια.


Ο Ατρόμητος έχει κάνει από δύο φορές νίκη, ισοπαλία και ήττα. Ωστόσο έχει δύο νίκες στα τρία τελευταία και μια ήττα στα πέντε τελευταία, και αυτή από τον Ολυμπιακό.


Δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αν και είχε δύσκολες αποστολές σε Τούμπα και Νέο Φάληρο. Δέχτηκε εννέα στο δεύτερο! Αντίθετα έχει πετύχει από τρία σε κάθε ημίχρονο έχοντας ισορροπία.


Ο ΠΑΣ Γιάννινα

Έχασε από την ΑΕΚ στην έδρα του την περασμένη Κυριακή, αφού είχε περάσει με νίκη από τη Ριζούπολη.


Με την ΑΕΚ ήταν το πρώτο παιχνίδι, που δέχτηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και το πρώτο παιχνίδι, που δεν σκόραρε πρώτος.

Έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια του, ενώ δεν σκόραρε μόνο στο τελευταίο με την ΑΕΚ.


Εκτός έδρας έχει προηγηθεί και στα τρία παιχνίδια, έχοντας κάνει τρία διαφορετικά αποτελέσματα. Ισοπαλία με τον Άρη, ήττα από το Βόλο, νίκη επί του Απόλλωνα.



Πρόσωπα

Από τα έξι γκολ που έχει πετύχει ο Ατρόμητος, στα τέσσερα έχει άμεση συμμετοχή ο Γιώργος Μανούσος, με δύο γκολ και δύο ασίστ.


Το ίδιο σχεδόν συμβαίνει με το Γιώργο Παμλίδη του ΠΑΣ. Από τα έξι γκολ της ομάδας του εμπλέκεται και αυτός στα τέσσερα, αλλά με τρία γκολ και μια ασίστ αυτός.



Μεταξύ τους

Ο Ατρόμητος νίκησε και στα δύο παιχνίδια τους τη σεζόν 2018-19, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αήττητος στα εννέα προηγούμενα επίσημα, οκτώ από αυτά για το πρωτάθλημα.


Βέβαια ο ΠΑΣ δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία για το πρωτάθλημα, αφού πριν από τις δύο ήττες είχε τρεις ισοπαλίες.

Ο ΠΑΣ έχει να κάνει νίκη από το Σεπτέμβρη του 2016.


Το ίδιο έτος, αλλά τον Ιανουάριο, έκανε και την τελευταία νίκη του στο Περιστέρι, με 2-0 (72’ σουτ Μανιάς, 90’ σουτ Τσουκαλάς).

Ο Ατρόμητος κέρδισε το τελευταίο της έδρα του τον Οκτώβρη του 2018, αφού δεν είχε νίκη στα προηγούμενα τέσσερα για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.


Η ιστορία

Νίκες Ατρομήτου: 9

Ισοπαλίες: 9

Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 10


Με γηπεδούχο τον Ατρόμητο

Νίκες Ατρομήτου: 7

Ισοπαλίες: 6

Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 1


Το τελευταίο παιχνίδι

07.10.2018: Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

(38’ κεφαλιά Κουλούρης)