Με τρεις ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια της, η Λαμία θα αναζητήσει τους πρώτους της βαθμούς στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της. Επισκέπτης της ο Βόλος, που μέχρι τώρα θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από τη συγκομιδή του.


Η Λαμία

Έκανε τρεις ήττες, τις δύο εκτός έδρας από Άρη και ΑΕΚ, και ανάμεσα σε αυτές από τον ΟΦΗ στην έδρα της. Για να βάλει τέλος στο κακό ξεκίνημα θα πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά, καθώς έχει δεχτεί οκτώ γκολ σε αυτά τα τρία πρώτα παιχνίδια.


Δεν έχει νίκη στα εννέα τελευταία για το πρωτάθλημα, μετά το 2-0 επί του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα των πλέι άουτ τον περασμένο Ιούνιο. Είναι και η μοναδική νίκη στα 19 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και 22 επίσημα.


Ακόμα μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού έχει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες στην έδρα της, ενώ αυτή είναι η μοναδική νίκη της εντός έδρας μέσα στο 2020.


Ο Βόλος

Έχει κάνει τρία διαφορετικά αποτελέσματα, τη νίκη εκτός έδρας, την ισοπαλία και την ήττα εντός έδρας.


Έχει δεχτεί ένα γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια, και αυτό με πέναλτι από τον Άρη.


Έχει σκοράρει πάντως μόνο στο πρώτο παιχνίδι, ενώ έχει φτάσει τους επτά αγώνες στη σειρά, χωρίς γκολ στο πρώτο ημίχρονο.


Έχει μια νίκη σε αυτά τα επτά τελευταία του.


Αν νικήσει στη Λαμία θα είναι η 10η νίκη του στη Super League, ενώ αν χάσει θα είναι η 20η του ήττα στην κατηγορία.


Μεταξύ τους

Έπαιξαν τρεις φορές στο περσινό πρωτάθλημα, με το παιχνίδι των πλέι άουτ να γίνεται στο Βόλο και να τελειώνει 0-0. Στην κανονική διάρκεια η κάθε ομάδα κέρδισε στην έδρα της με 1-0, με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Και τα τρία παιχνίδια τους δηλαδή δεν είχαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο.


Όταν η Λαμία νικούσε 1-0 στις 4 Νοεμβρίου 2019, σταματούσε ένα ξεκίνημα οκτώ αγωνιστικών στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη! Θα ήθελε και η πρώτη της φετινή νίκη να έλθει στο σημερινό παιχνίδι.


Η ιστορία

Νίκες Λαμίας: 1

Ισοπαλίες: 1

Νίκες Βόλου: 1


Με γηπεδούχο τη Λαμία

Νίκες Λαμίας: 1

Ισοπαλίες: 0

Νίκες Βόλου: 0


Το περσινό παιχνίδι

04.11.2019: Λαμία – Βόλος 1-0

(80’ σουτ Τουράμ)