Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 31/10 στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου η τοπική ομώνυμη ομάδα αντιμετώπισε τον Ευρυτανικό από τον οποίο έχασε με σκορ 0-1.


Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 70΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Χριστόπουλος.


Ύστερα από το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με χωρίς πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 10η θέση με 5 βαθμούς.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Καλύβα και Κάντζαρη Κ.        Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (Τσαπραζλής Κων/νος): Γκιόλες (46΄ Λαθούρης), Καλλός, Τσέλιος, Συγγούνης, Αρβανίτης, Τσαπραζλής, Κραββαρίτης Γ., Παπαδόπουλος, Παπακώστας, Γκούρλιας,  Κωστόπουλος (64΄ Ραπουσάι).


ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ (Νερολής Ιωάννης): Γιολδάσης, Παλιαλέξης, Πουγκακιώτης (46΄ Αλεξανδρής), Κακάβας, Μούτσελος, Χριστόπουλος, Λασπιάς (82΄ Βρούβας), Χρυσαφόπουλος, Αρβανίτης, Μαγκλάρας, Μαντάρας (28΄ Καρκαβίδας).


 Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία μετά την 6η αγωνιστική ΕΔΩ


Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν και τα παράπονα τους για τη διαιτησία του αγώνα καθώς και τη σκέψη τους μα αποσυρθούν από το πρωτάθλημα