Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας για τον 2ο όμιλο το απόγευμα της Κυριακής 01/11 στο γήπεδο του Αμουρίου, η Δόξα Ζηλευτού αντιμετώπισε το Λιανοκλάδι στο ντεμπούτο του Τάκη Καρακούση στον πάγκο των φιλοξενούμενων, από το οποίο έχασε με σκορ 0-6.


Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν στο 9΄ και στο 21΄ ο Παπαλέξης κάνοντας το 0-2 για το Λιανοκλάδι, το 0-3 πέτυχε στο 40΄ ο  Ρούσκας Γ., το 0-4 σημείωσε ο  Ρούσκας Ι. στο 53΄, το 0-5 έκανε στο 63΄ Ρούσκας Γ. με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τελικό 0-6 διαμόρφωσε στο 86΄ ο Παπαλέξης πετυχαίνοντας χατ τρικ.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολορίζος με βοηθούς τους Τσουκνίδα και Τσιγκόπουλο. 


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΔΟΞΑ ΖΗΛΕΥΤΟΥ: Παπασταμάτης, Πρωτόπαππας, Ντίνος, Χριστόπουλος (41΄ Γεράνης), Αγγελακόπουλος, Τζαθάς, Ρούσκας, Πολυμερόπουλος (58΄ Αλεξόπουλος), Χονδράλης, Ζαγγανάς (11΄ Σφήκας), Αθανασιάς (75΄ Μορίκης).


ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ (Καρακούσης Τάκης): Κωνσταντίνου (53΄ Καρακώστας), Μπαρμπούνης (53΄ Δαμπάσης), Κιτσοπανίδης, Αντωνόπουλος (53΄ Φράγκος), Δαμπάσης Σ.,  Γιαννόπουλος (69΄ Κουτσοβέλης), Θεοδώρου (70΄ Λογοθετίδης), Ρούσκας Ι., Παπαλέξης, Ρούσκας Γ., Πεπέρας.


Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία μετά την 6η αγωνιστική ΕΔΩ