Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Μαλεσίνας, διαμαρτυρόμενη για την απουσία της ΕΠΣ και των εκπροσώπων της στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος, για τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή που σφύριξε το ματς υπονοώντας ότι κάποιους βόλευε αυτή η ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων. Διευκρίνισε δε ότι δεν έχουν κάτι με την Δάφνη Λιβανατών που κάνει και αυτή τον δικό της αγώνα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μαλεσίνας:


"Για μια ακόμη φορά η ομάδα της Μαλεσίνας, υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας ή καλύτερα θεατής στο θέατρο του παραλόγου, που παίζεται στην Πρώτη Κατηγορία της Φθιώτιδας.


Μετά τις δηλώσεις του προπονητή μας, ότι θα έχουμε ανταγωνιστικό σύνολο και πρωταγωνιστικό ρόλο στο Πρωτάθλημα, κάποιους ενόχλησε αρκετά έως πολύ, ώστε να φρενάρουν την ομάδα μας, θέλουν να την κάνουν κομπάρσο.


Έτσι στο χθεσινό παιχνίδι με τη Δάφνη Λιβανατών, στο ντέρμπι της 6ης Αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι που ήταν σημείο αναφοράς για τη Λοκρίδα, σε ένα παιχνίδι μεταξύ πρωτοπόρων, η Ένωση ήταν απούσα και χωρίς κάποιον εκπρόσωπό της, όπως κάνει σε αντίστοιχα παιχνίδια «οικείων» ομάδων της…


Όσον αφορά τον ορισμό του διαιτητή, εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά στην Επιτροπή Διαιτησίας. Ο συγκεκριμένος διαιτητής, ορίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να σφυρίξει την ομάδα της Δάφνης, αφού ήταν ο διαιτητής και στο παιχνίδι με τον Δαφνησιακό Αρκίτσας. Ένας διαιτητής, που ήταν για αρκετό καιρό παροπλισμένος και επιστρατεύτηκε άρον άρον για να σφυρίξει. Όπου κι αν σφύριξε, όλες μα όλες οι ομάδες είχαν παράπονα, μέχρι και τα . Τον πλέον έμπειρο και αξιολογημένο διαιτητή, τον όρισαν σε παιχνίδι άνευ σημασίας…


Στο διαταύτα στο παιχνίδι με τις Λιβανάτες. Στο πρώτο ημίχρονο αρνήθηκε καταφανέστατη περίπτωση πέναλτι στην ομάδα μας, σε χτύπημα επιθετικού μας από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Επίσης αρνήθηκε τη υπόδειξη φάουλ υπέρ της ομάδας μας στο ύψος της περιοχής, όταν αμυντικός της Δάφνης ανέκοψε τη μπάλα με το χέρι, ενώ βρίσκονταν στα 2 μέτρα.


Στο δεύτερο ημίχρονο αρνήθηκε μία περίπτωση πέναλτι  σε χτύπημα παίκτη μας στο κεφάλι από αντίπαλο που έκανε προβολή με υψωμένο πόδι, ενώ ανακάλυψε επιθετικό φάουλ σε έξοδο του τερματοφύλακα και ανέκοψε με σφύριγμά του παίκτη μας σε προφανή θέση για γκολ. Η αποθέωση ήταν όταν σε εκτέλεση δύο τριών φάουλ στο χώρο του κέντρου από τη Δάφνη, με το σκορ 1-1, έκανε αυτός καθυστερήσεις μετρώντας βήματα για να στηθεί τείχος από παίκτες, ενώ δεν υπήρχε πρόθεση των παικτών ή κανονισμός… Προφανώς και κάποιους βόλευε το 1-1… Ενώ πραγματοποιήθηκαν 7 αλλαγές από τις δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος, δεν κράτησε ούτε λεπτό από τις καθυστερήσεις…


Αυτά αρκούσαν για να φέρει την αποστολή του εις πέρας και να ικανοποιήσει αυτούς που θορυβήθηκαν από την ομάδα της Μαλεσίνας.


Να τονίσουμε πως  δεν έχουμε κανένα μα κανένα παράπονο από την ομάδα της Δάφνης, οι άνθρωποι ήρθαν να παίξουν τη μπάλα τους και τίποτα άλλο, κάνουν τον δικό του αγώνα.


Είναι αδύνατον να κατανοήσουμε τα λόγια του προέδρου της ΕΠΣ: «δίκαιη αντιμετώπιση όλων των ομάδων, όπως άλλα χρόνια…», που έχει κάνει κατά καιρούς στις απονομές των ομάδων της Δεύτερης Κατηγορίας που αναδείχθηκαν Πρωταθλητές, όταν βιώνουμε αυτές τις κόντρα διαιτησίες στο γήπεδο…


Τέλος επειδή απέχουμε από τα… κέντρα των αποφάσεων, αν συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος κόντρα στην ομάδα μας και δεν υπάρξει ισονομία και δικαιοσύνη, δεν θα σταθούμε μόνο σε μια ανακοίνωση και Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…"



Ανακοίνωση ΑΕ Μαλεσίνα 2008 Για μια ακόμη φορά η ομάδα της Μαλεσίνας, υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας ή καλύτερα θεατής στο...

Δημοσιεύτηκε από A.E MALESINAS FC στις Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020