Ανακοίνωση διαμαρτυρίας με έντονα παράπονα για την διαιτητική τριάδα εξέδωσε η Αναγέννηση Γιαννιτσούς για τον αγώνα της Κυριακής με την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας για τον 2ο όμιλο με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ – ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 2-2. ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΤΟ ΘΈΛΗΣΕ Η ΤΡΙΆΔΑ. 

Η ομάδα μας προηγήθηκε με καθαρό πεναλτυ που δεν διαμαρτυρηθηκε κανείς .


Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ εκτέλεσε το πεναλτυ και έκανε το 1-0. Το 2-0 έκανε από κοντά ο ΚΑΤΣΗΣ.


Η ομάδα μας θα μπορούσε να προηγηθεί και με παραπάνω σκορ στο πρώτο ημιχρόνο. Επεξε καλο ποδόσφαιρο και ότι στο πρώτο ημιχρονο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καμία ευκαιρία λέει πολλά. Με το που έγινε το 2-0 ο Διαιτητής του αγώνα άρχισε να γέρνει με τα σφυρίγματα του.


Αυτό μας έκανε και μέσα στην ένωση πριν τρεις Κυριακές που κατοχύρωσε γκολ και όχι φάουλ στο τερματοφυλακα μας. Φωρτωσε τους ποδοσφαιριστές μας με κίτρινες κάρτες για το παραμικρό. Το σκορ βλέπετε. Έτσι τελείωσε και το ημίχρονο.


Αρχίζοντας το δεύτερο ημίχρονο περίπου στο 60 χτυπησε ο κ. Κούρεμαδας. Είδε πεναλτυ που δεν είδε ο διαιτητής και του σήκωσε σημαία για πεναλτυ. Και οι αντίπαλοι γέλαγαν. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;. Αυτό δεν μας έκανε στην ΟΜΒΡΙΑΚΗ; Στον ΔΟΜΟΚΟ; κλπ Γιαυτό και τον είχαμε δηλώσει κωλημα τον συγκεκριμένο. ΚΎΡΙΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΟΥ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑΤΟΣ. Και ενώ στην τριάδα δεν ήταν ορισμένος ξαφνικά τον είδαμε στο γήπεδο. Τι θα έκανε; το περιμεναμε. Έτσι ήρθε το 1-2. Όχι επιθέσεις δεν δικαιουμασταν στο δεύτερο ημιχρονο. Κοβόταν όλες για οφ σαιτ από τη δεύτερη βοηθό.


Στο μεταξύ και ενώ οι πεχτες μας φορτώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με κάρτες η ομάδα μας έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές. Εδώ να αναφέρουμε ότι οι δεύτερες κίτρινες κόκκινες ήταν σωστές. Η δουλειά βλέπετε έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Ευχόμαστε στην ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΜΑΣ ΟΜΆΔΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΆΣΕΙ ΑΥΡΙΟ."



ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ - ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 2-2. ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΤΟ ΘΈΛΗΣΕ Η ΤΡΙΆΔΑ. Η ομάδα μας...

Δημοσιεύτηκε από Αναγέννηση Γιαννιτσούς στις Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020