Το speaker.gr επικοινώνησε με τον προπονητή του Νέου Κρικέλλου, Κώστα Τσαπραζλή ο οποίος εξηγεί πώς βίωσε με την ομάδα του την όλη κατάσταση με τον κορωνοϊό και πόσο επηρέασε το κρούσμα που υπήρξε την συνέχεια του πρωταθλήματος για το συγκρότημά του. 


Ο κ. Τσαπραζλής ο οποίος έχει εκλεγεί και πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου του Νομού Φθιώτιδας μας ανέλυσε πώς βλέπει την εξέλιξη του πρωταθλήματος μετά από έξι αγωνιστικές και πως περιμένει ότι θα είναι η κατάσταση με την επανέναρξή του. 


Ο έμπειρος τεχνικός ανέλυσε το πλάνο που υπήρχε στην αρχή της σεζόν για το πως θα δουλέψουν στο Νέο Κρίκελλο καθώς και για τα σχέδια για το μέλλον παρόλο που η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά και τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά.




Διαβάστε όσα ενδιαφέροντα είπε:


Πως αντιμετωπίζετε τόσο εσείς όσο και η ομάδα σας την όλη κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού.


"Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση τόσο για την ομάδα μας, όσο και για όλες τις ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 

Εμείς έχουμε ένα λόγο παραπάνω, γιατί αντιμετωπίσαμε την κατάσταση αυτή πριν 2 μήνες όταν εξαιτίας ενός κρούσματος σε ποδοσφαιριστή μας, αναγκαστήκαμε για 15 ημέρες να μην κάνουμε ούτε προπόνηση, με αποτέλεσμα να απολέσει η ομάδα ό,τι είχε δημιουργήσει στην περίοδο της προετοιμασίας. Και δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά κληθήκαμε να αγωνιστούμε 2 ημέρες μετά τον εγκλεισμό μας στο σπίτι, σε επίσημο αγώνα με συνέπεια να έρθουν για μας άσχημα αποτελέσματα."



Ποια εικόνα έχετε μετά τις 6 πρώτες αγωνιστικές στην Α΄ Φθιώτιδας:


"Η εικόνα που έχει σχηματιστεί μέχρι τώρα είναι ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι 2 ταχυτήτων. 

Στο 1ο γκρουπ ανήκουν οι ομάδες που προπορεύονται (Μαλεσίνα, Λιβανάτες, Ολυμπιακός Λαμίας, Σταυρός, Ρεγγίνι και Στυλίδα) και οι οποίες θα έχουν μέχρι το τέλος πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Στο 2ο γκρουπ είναι οι ομάδες που θα αγωνιστούν για την παραμονή στην κατηγορία μην γνωρίζοντας ακόμη τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν γιατί θα εξαρτηθεί από την τύχη των Φθιωτικών ομάδων στη Γ΄ Εθνική. Κλείνοντας στο ερώτημα θέλω να πω πως προσωπική μου άποψη είναι ότι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο είναι η Μαλεσίνα και ο Ολυμπιακός Λαμίας."




Η αίσθηση που έχετε  για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος μετά τη νέα καραντίνα, πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες:


"Εμείς επειδή σαν ομάδα το έχουμε βιώσει, θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο και θέλει πολύ χρόνο για να επανενταχθούν οι ομάδες αγωνιστικά στο επίπεδο που βρίσκονταν πριν τη διακοπή όταν θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν μη αναμενόμενα αποτελέσματα εξαιτίας της μεγάλης αποχής που θα έχουν οι ομάδες."


Ποιες οι προσωπικές και ποιες οι βλέψεις της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα:


"Η ομάδα μας έκανε το καλοκαίρι ένα καινούργιο ξεκίνημα αφήνοντας πίσω τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε τα προηγούμενα χρόνια (τερμάτιζε 2η ή 3η θέση και συμμετείχε σε τελικούς κυπέλλου). Αν και υπήρχε η σκέψη να μην κατέβει στο πρωτάθλημα, η Διοίκηση με κάλεσε, οριοθετήσαμε νέους στόχους που για φέτος θα είναι η παραμονή στην κατηγορία με πολύ χαμηλό (σχεδόν μηδενικό μπάτζετ). 

Αποφασίσαμε να δουλέψουμε με νέα παιδιά που δεν έχουν εμπειρία στην κατηγορία και κρατήσαμε κάποιους έμπειρους παίκτες, προκειμένου να συνθέσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Πιστεύω ότι ο χρόνος θα δουλέψει για μας. Βέβαια στο ξεκίνημα τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά, μερικά όμως τα περιμέναμε ιδίως μετά την καραντίνα που περάσαμε στην αρχή της περιόδου. 

Παρόλα αυτά και παρά τις σκέψεις μετά τον τελευταίο αγώνα που δώσαμε για αποχώρηση, θα συνεχίσουμε όπως αρχίσαμε με τον ίδιο στόχο κάτι που αποφάσισε εκ νέου η Διοίκηση στο συμβούλιο της 01 Νοεμβρίου. Όσον αφορά εμένα ο στόχος της παραμονής είναι ένα προσωπικό στοίχημα."




Τέλος μια εκτίμηση του φετινού Πρωταθλήματος σε σχέση με το παρελθόν όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό και την ποιότητα του 


"Αυτό που έχω να επισημάνω για το φετινό πρωτάθλημα είναι ότι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι παίκτες που κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία, μετακινήθηκαν σε 3-4 ομάδες που μέχρι τώρα πρωταγωνιστούν. Αυτό είχε ως  αποτέλεσμα οι υπόλοιπες ομάδες να έχουν αποδυναμωθεί κι όπως ανέφερα σε προηγούμενη ερώτησή σας το πρωτάθλημα θα είναι 2 ταχυτήτων. Τα προηγούμενα χρόνια οι ποδοσφαιριστές αυτοί είχαν ¨μοιραστεί¨  σε περισσότερες ομάδες κι ως εκ τούτου αυτές  γινόντουσαν ανταγωνιστικές."