Το speaker.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της Στυλίδας, Γιώργο Κυριακίδη ο οποίος μας μίλησε για την όλη κατάσταση με την πανδημία και πως επηρεάζει το ποδόσφαιρο, ακόμη μας ανέλυσε πώς βλέπει την εξέλιξη του πρωταθλήματος μετά από έξι αγωνιστικές και πως περιμένει ότι θα είναι η κατάσταση με την επανέναρξή του. 


Ο έμπειρος τεχνικός επίσης τόνισε πως προσωπικός του στόχος είναι με την μεγάλη βοήθεια της διοίκησης αλλά και των έμπειρων παικτών που έχουν, να δημιουργήσουν την επόμενη μεγάλη ομάδα της Στυλίδας, με νέα παιδιά από την πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή.




Διαβάστε όσα ενδιαφέροντα είπε:


Πως αντιμετωπίζετε τόσο εσείς όσο και η ομάδα σας την όλη κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού.


"Εγώ προσωπικά όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση της πανδημίας την αντιμετωπίζω με την δέουσα προσοχή γιατί είναι θέμα υγείας που αφορά όλους μας και πρέπει ο καθένας από την πλευρά του να κάνει αυτό που πρέπει. Όσο αφορά την ομάδα προσπαθούμε να προπονηθούμε ο καθένας ατομικά ή σε γκρουπ όσο φυσικά αυτό είναι δυνατό. "


Ποια εικόνα έχετε μετά τις 6 πρώτες αγωνιστικές στην Α΄ Φθιώτιδας:


"Η εικόνα για τις πρώτες 6 αγωνιστικές είναι λίγο πολύ αναμενόμενη για μένα. Πιστεύω ο Ολυμπιακός Λαμίας και η Μαλεσίνα στο τέλος θα δώσουν τη μάχη για τον τίτλο χωρίς βέβαια να αφήνω και κάποιες ελπίδες και για τις Λιβανάτες, το Σταυρό και τη Στυλίδα."



Η αίσθηση που έχετε  για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος μετά τη νέα καραντίνα, πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες:


"Νομίζω όλες οι ομάδες μετά την διακοπή θα έχουν θέματα με την προσαρμογή των παικτών και θεωρώ ότι οι τραυματισμοί που ενδεχομένως υπάρξουν θα επηρεάσουν κάποιες από τις ομάδες. Δεν είναι απλό  το ζήτημα και φυσικά θέλει μεγάλη προσοχή από τους προπονητές και του γυμναστές η πιθανή επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων."


Ποιες οι προσωπικές και ποιες οι βλέψεις της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα:


"Οι προσωπικές μου βλέψεις είναι να μπορώ μέσα από την εμπειρία μου τόσο την ποδοσφαιρική, όσο και την προπονητική να βοηθήσω τους ποδοσφαιριστές να έχουν κίνητρο στην προπόνηση και κυρίως σωστή νοοτροπία. Σίγουρα επειδή είμαι γέννημα θρέμμα της ομάδας της Στυλίδας και την αγαπάω ιδιαίτερα, αυτό θα επιδιώξω για τους παίκτες μου, κυρίως τους μικρούς σε ηλικία. 

Οι βλέψεις της ομάδας της Στυλίδας για φέτος κυρίως είναι να δουλέψουμε όσο γίνεται, με πολλά νέα παιδιά έτσι ώστε να τα εντάξουμε στην ομάδα με την βοήθεια των έμπειρων παικτών που έχουμε και  να δημιουργήσουμε με αυτόν τον τρόπο ένα σύνολο ανταγωνιστικό, την επόμενη μεγάλη ομάδα της Στυλίδας, με νέα παιδιά από την πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Δεν ξέρω που θα φτάσουμε αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαστε αρκετά κοντά στους πρωτοπόρους."



Τέλος μια εκτίμηση του φετινού Πρωταθλήματος σε σχέση με το παρελθόν όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό και την ποιότητα του 


"Η εκτίμηση μου για το πρωτάθλημα είναι ότι σίγουρα είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών βάση δυναμικής των ομάδων και ποιότητας παικτών. Βέβαια η φετινή χρονιά έχει ένα μεγάλο αρνητικό για όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα για ομάδες όπως η Στυλίδα, η Μαλεσίνα, οι Λιβανάτες που είναι η απουσία του κόσμου από τα γήπεδα. Λείπει ο 12ος παίκτης των ομάδων. 

Ας ελπίσουμε να αρχίσει το πρωτάθλημα κάποια στιγμή, αλλά πρώτα είναι η υγεία. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και γρήγορα να τα πούμε πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.."