Το speaker.gr συνεχίζοντας την ανάλυση και τον σχολιασμό της Α΄ Φθιώτιδας μέσα από τα μάτια των πλέον ειδικών, επικοινώνησε με τον προπονητή της Νίκης Αγίας Παρασκευής, τον Ανδρέα Επίσκοπο, ο οποίος μας μίλησε για την όλη κατάσταση της πανδημίας και πως επηρεάζει το τοπικό ποδόσφαιρο.


Ακόμη μας ανέλυσε πώς βλέπει την εξέλιξη του πρωταθλήματος μετά από έξι αγωνιστικές και πως περιμένει ότι θα είναι η κατάσταση με την επανέναρξή του. Επίσης, τόνισε την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει ο Σύλλογος στις Ακαδημίες και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.


Ο έμπειρος τεχνικός, συγκλονισμένος αναφέρθηκε επίσης στον Παύλο Δήμου με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους οικείους του για τον αδόκητο χαμό του.





Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε:


Πως αντιμετωπίζετε τόσο εσείς όσο και η ομάδα σας την όλη κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού.


"Σίγουρα όλη αυτή η κατάσταση της πανδημίας έχει δυσκολέψει τη ζωή όλων μας και ειδικότερα την καθημερινότητά μας. Σαν ομάδα πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει πάρα πολύ όπως και όλες τις ομάδες γιατί η αποχή θα είναι πολύ μεγάλη και θα είναι πολύ δύσκολη η επανεκκίνηση για όλα τα σωματεία, του ερασιτεχνικού κυρίως αθλητισμού."


Ποια εικόνα έχετε μετά τις 6 πρώτες αγωνιστικές στην Α΄ Φθιώτιδας:


"Η εικόνα του φετινού πρωταθλήματος βλέπω ότι είναι ένα πρωτάθλημα με πολύ καλές ομάδες και έτσι θα υπάρχει ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή της βαθμολογίας στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν όσο και στις ομάδες που θα βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Θεωρώ ότι είναι αν όλα πάνε καλά και γίνει η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα πρωταγωνιστήσουν οι 4 πρώτες ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία και θα υπάρχει και ένα γκρουπ 4-5 ομάδων που θα παλέψουν για την σωτηρία."




Η αίσθηση που έχετε  για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος μετά τη νέα καραντίνα, πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες:


"Όλες οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές τους θα είναι πολύ δύσκολο να είναι στην κατάσταση που ήταν πριν την διακοπή και είναι σίγουρο πως θα χρειαστεί αρκετός χρόνος ώστε οι ομάδες να βρουν πάλι τον αγωνιστικό ρυθμό τους."




Ποιες οι προσωπικές και ποιες οι βλέψεις της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα:


"Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι κάθε χρόνο να προσπαθώ να βελτιώνομαι, να αποκτώ εμπειρίες και μέσα από τη δουλειά να γίνομαι όλο και καλύτερος. 

Στόχος της Νίκης Αγίας Παρασκευής φέτος είναι η παραμονή στην κατηγορία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και αν στην πορεία όλα πάνε καλά να ανεβούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. 

Στηριζόμαστε πάντοτε στη φιλοσοφία που έχει ο Σύλλογος,  που είναι να χρησιμοποιούμε κάθε χρόνο πολλά παιδιά από την Ακαδημία της ομάδας όπως συμβαίνει και τώρα. Δίνουμε βάση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και προωθούμε παιδιά στην πρώτη ομάδα της Αγίας Παρασκευής αλλά και στην ομάδα Κ17 της Λαμίας στη Super League, που ήδη αγωνίζονται δύο δικά μας παιδιά."




Τέλος μια εκτίμηση του φετινού Πρωταθλήματος σε σχέση με το παρελθόν όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό και την ποιότητα του 


"Η εκτίμηση μου για το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Φθιώτιδας είναι ότι σε σχέση με τον παρελθόν, είναι αρκετά ανταγωνιστικό και ελπίζω όταν ξεκινήσει να είναι πάλι όπως ήταν και πριν την διακοπή με ωραία παιχνίδια. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και να επιστρέψουμε και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους."


Θα ήθελα επίσης να δώσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Δήμου. Υπήρξαμε συμπαίκτες και πραγματικά όλοι έχουμε συγκλονιστεί από την είδηση του χαμού του. Ήταν πολύ καλό παιδί και άριστος επαγγελματίας. Καλό Παράδεισο!