Το speaker.gr συνεχίζει την επικοινωνία του με τους προπονητές της Α΄ Φθιώτιδας οι οποίοι αναλύουν με το δικό τους τρόπο την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία και την επιρροή της στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, καθώς και τους στόχους των ομάδων τους.


Έτσι μιλήσαμε με τον προπονητή της ομάδας από το Ρεγγίνι, Δημήτρη Γιαννουδάκη, ο οποίος κάθεται τη φετινή χρονιά στον πάγκο της νεοφώτιστης στην κατηγορία ομάδας και μας αποκαλύπτει τους στόχους της και όχι μόνο.


Διαβάστε όσα ενδιαφέροντα είπε:


Πως αντιμετωπίζετε τόσο εσείς όσο και η ομάδα σας την όλη κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού.


"Σίγουρα αυτή η πρωτοφανής πανδημία έχει επηρεάσει ολόκληρο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έτσι και τη δική μας ομάδα καθώς έχουν σταματήσει όλες οι ομαδικές δραστηριότητες. Όμως αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η δημόσια υγεία και το πώς θα καταφέρουμε όλοι μαζί να επιστρέψουμε στη κανονικότητα τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στις ζωές μας."




Ποια εικόνα έχετε μετά τις 6 πρώτες αγωνιστικές στην Α΄ Φθιώτιδας:


"Νομίζω ότι φέτος είναι ένα πρωτάθλημα αρκετά ανταγωνιστικό. Υπάρχουν οι 4 πρώτες ομάδες που θα διεκδικήσουν ως τέλος την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, έχοντας η καθεμία τα δικά της πλεονεκτήματα αλλά και  μειονεκτήματα. Ακολουθεί θεωρώ ένα δεύτερο γκρουπ ομάδων που μπορούν να παίξουν το ρόλο του ρυθμιστή στο πρωτάθλημα αφού έχουν την ικανότητα να κερδίσουν πόντους απ' τις ομάδες που ξεχωρίζουν και φυσικά υπάρχουν και οι ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους."


Η αίσθηση που έχετε  για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος μετά τη νέα καραντίνα, πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες:


"Θεωρώ ότι ο χρόνος που θα κρατήσει αυτή η διακοπή θα παίξει πολύ καθοριστικό ρόλο στο πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες με την επανέναρξη. Σίγουρα κάποιες ομάδες που είχαν βρει το ρυθμό τους ίσως επηρεαστούν αρνητικά, από κει και πέρα οι ποδοσφαιριστές των ομάδων που θα δουλέψουν ατομικά αυτό το διάστημα θα έχουν σίγουρα ένα προβάδισμα όταν αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος."



Ποιες οι προσωπικές και ποιες οι βλέψεις της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα:


"Η δική μας ομάδα το Ρεγγίνι,  συμμετέχει για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία της Φθιώτιδας και έχουμε ως στόχο να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που να είναι ανταγωνιστικό σε όλα τα παιχνίδια και να παίξουμε χωρίς άγχος όσο καλύτερο ποδόσφαιρο μπορούμε τερματίζοντας όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία."




Τέλος μια εκτίμηση του φετινού Πρωταθλήματος σε σχέση με το παρελθόν όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό και την ποιότητα του 


"Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα σε σχέση με αυτά του παρελθόντος είναι αρκετά ποιοτικό καθώς υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές με εμπειρία αλλά και νεαροί που είναι αρκετά εξελίξιμοι και αυτό βοηθάει στο να βλέπουμε όμορφα και ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο το κόσμο υγεία και υπομονή  σ' αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση που έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους."