Το speaker.gr επικοινώνησε με τον προπονητή του Ολυμπιακού Λαμίας, Δημήτρη Αποστολόπουλο ο οποίος μας μίλησε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία, την επιρροή της πάνω στους αθλητές και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πως βλέπει την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.


Ακόμη αναφέρθηκε στη δουλειά που κάνει με τον Σπύρο Λέντα, σαν προπονητικό δίδυμο στον Ολυμπιακό Λαμίας, την στήριξη της Διοίκησης και τον ένα και μοναδικό στόχο φέτος που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή της Α΄ Φθιώτιδας και την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.


Διαβάστε όσα ενδιαφέροντα είπε:


Πως αντιμετωπίζετε τόσο εσείς όσο και η ομάδα σας την όλη κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού.


"Είναι μια κατάσταση που φυσικά έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο τόσο από θέμα υγείας, όσο και ψυχολογικά  Φαντάζομαι ότι όλοι προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση τηρώντας όλοι μας τα μέτρα προστασίας που μας επιβάλουν. Τώρα αν αυτά τα μέτρα είναι σωστά ή όχι... όπως λένε, ο ιστορικός του μέλλοντος θα δείξει."




Ποια εικόνα έχετε μετά τις 6 πρώτες αγωνιστικές στην Α΄ Φθιώτιδας:


"Πιστεύω ότι μετά από αρκετά χρόνια το πρωτάθλημα της Α' Φθιώτιδας είναι από τα πιο ενδιαφέροντα και αν δεν υπήρχε αυτή η αναγκαστική διακοπή, η οποία θα επηρεάσει αρνητικά όπως είναι φυσικό όλες τις ομάδες, θα είχε μέχρι το τέλος του πολύ ενδιαφέρον."


Η αίσθηση που έχετε  για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος μετά τη νέα καραντίνα, πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες:


"Θεωρώ οι ομάδες θα δυσκολευτούν να επανέλθουν μετά την επανέναρξη (αν και όποτε αυτή γίνει). Επειδή οι ποδοσφαιριστές προήλθαν στην αρχή από μεγάλη αποχή και πάνω που προσπαθούσαν να βρουν την φυσική τους κατάσταση και δύναμη, ήρθε o δεύτερος εγκλεισμός και τους αποτελείωσε. Γιατί τώρα αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μετά από 1 μήνα το λιγότερο, οι παίκτες δεν θα έχουν την περίοδο της προετοιμασίας για να επανέλθουν και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχουν στο μέγιστο την ατομική τους απόδοση, να υπάρξουν τραυματισμοί λόγω απραξίας και αυτό θα επιδράσει τις ομάδες στη απόδοση τους."




Ποιες οι προσωπικές και ποιες οι βλέψεις της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα:


"Οι βλέψεις οι δικές μου αλλά και του Σπύρου του Λέντα, που βρισκόμαστε φέτος στο τιμόνι της ομάδας και συνεργαζόμαστε άψογα, συμβαδίζουν με τους στόχους που έχουμε θέσει ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ από την αρχή όλοι εμείς στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΑΜΊΑΣ  που είναι ένας. Μόνο το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Πιστεύω ότι έχουμε τους παίκτες και την εμπειρία, τόσο Διοικητικά, όσο και σαν προπονητικό δίδυμο να φέρουμε εις πέρας αυτήν την αποστολή." 


Τέλος μια εκτίμηση του φετινού Πρωταθλήματος σε σχέση με το παρελθόν όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό και την ποιότητα του 


"Το φετινό πρωτάθλημα της Α¨ Φθιώτιδας είναι από τα πιο ανταγωνιστικά και ενδιαφέροντα των τελευταίων χρόνων. Η ποιότητα των έμπειρων παικτών είναι μεγάλη και οι νεαροί ποδοσφαιριστές δείχνουν όρεξη και ταλέντο. Όλες οι ομάδες προετοιμάστηκαν το καλοκαίρι κατάλληλα για να πετύχουν τους στόχους τους και αυτό φαίνεται ήδη από την αρχή που είχαμε πολύ καλά και αμφίρροπα παιχνίδια. Αν δεν υπήρχε η πανδημία θα παρακολουθούσαμε φέτος ένα πολύ καλό πρωτάθλημα.

Ένα τελευταίο που θέλω να προσθέσω είναι ότι πρέπει όλοι να στηρίξουμε την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων και την διαιτησία της Φθιώτιδας, χωρίς καχυποψία, γιατί όπως εμείς σαν προπονητές και ποδοσφαιριστές κάνουμε λάθη έτσι κάνουν και αυτοί."