Το speaker.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της Μαλεσίνας, Άγγελο Κυριάκο, ο οποίος βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας μας μίλησε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία, την επιρροή της πάνω στους αθλητές και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πως βλέπει την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.


Ο έμπειρος τεχνικός δίνει μια εκτίμηση της πορεία της φετινής Α΄ Φθιώτιδας, αν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα και αναλύει τον στόχο της δικής του ομάδας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός ήταν ο σχεδιασμός της διοίκησης και αυτός γίνεται πράξη μιας και η ομάδα τη στιγμή της διακοπής βρισκόταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.




Διαβάστε όσα ενδιαφέροντα είπε:


Πως αντιμετωπίζετε τόσο εσείς όσο και η ομάδα σας την όλη κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού.


"Αντιμετωπίζουμε αυτή την πανδημία με ατομική υπευθυνότητα αλλά και με πολλή προσοχή, γιατί είναι γεγονός ότι ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί αυτή μιας και πιστεύω ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα και από την καθημερινότητα και γενικά την ζωή μας."


Ποια εικόνα έχετε μετά τις 6 πρώτες αγωνιστικές στην Α΄ Φθιώτιδας:


"Πραγματικά φέτος από την αρχή όλα έδειχναν για ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Οι ομάδες έβρισκαν τον ρυθμό τους και σίγουρα θα υπήρχε αμείωτο ενδιαφέρον καθ' όλη τη διάρκειά του. Όλες οι ομάδες ήταν πολύ καλές και ικανές για εκπλήξεις."




Η αίσθηση που έχετε  για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος μετά τη νέα καραντίνα, πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες:


"Αν με το καλό ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, επειδή δεν έχουμε ζήσει στο παρελθόν μια τέτοια κατάσταση ποδοσφαιρικά, πιστεύω ότι όλες οι ομάδες θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα ειδικά στο κομμάτι των μυϊκών τραυματισμών. Εκεί πιστεύω θα φανεί και η εμπειρία των παικτών."


Ποιες οι προσωπικές και ποιες οι βλέψεις της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα:


"Ένας είναι ο στόχος: "ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!"



Τέλος μια εκτίμηση του φετινού Πρωταθλήματος σε σχέση με το παρελθόν όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό και την ποιότητα του 


"Το φετινό πρωτάθλημα είναι ίσως το καλύτερο των τελευταίων ετών. Υπάρχουν πολύ καλοί και ποιοτικοί παίκτες σε πολλές ομάδες με αποτέλεσμα να έχουν ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο του νομού μας."