Η ΑΕΚ φιλοξενείται απόψε στις 22:00 από την Ζόρια (Cosmote Sport 2HD), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League, έχοντας ως στόχο τους πρώτους τρεις βαθμούς.


Χωρίς τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα καθώς εμφάνισε αδιαθεσία με πυρετό, η ΑΕΚ θα δώσει το τρίτο της παιχνίδι για τη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.


Έτσι, τη θέση του στον πάγκο θα πάρει ο Τζιανλούκα Κολονέλο, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο και θ’ αναλάβει να μεταφέρει τις οδηγίες του στους ποδοσφαιριστές.


Η αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και της Ζόρια θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες της «Slavutich – Arena». Η αντίπαλος της Ένωσης ζήτησε από το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας ειδική άδεια για να επιτραπεί η είσοδος στον κόσμο, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.


Στην αποστολή της ΑΕΚ, συμπεριλήφθηκε ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ στον αριστερό δικέφαλο και έτσι είναι σε θέση να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του.


Από την άλλη εκτός έμειναν οι Μπακάκης, Σιμόες, Σιμάνσκι, Γκαρσία και Παουλίνιο. Ο διεθνής μπακ της ΑΕΚ, βρέθηκε θετικός θετικός στον κορονοϊό κι έτσι τέθηκε νοκ-άουτ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση


Αναλυτικά η αποστολή:


Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.


Οσον αφορά την διάταξη αυτή ενδέχεται να είναι 3-5-2 με τους Τσιντώντα κάτω από τα γκολποστ τους, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Σβάρνα ως στόπερ, αριστερά τον Ινσούα και δεξιά τον Βασιλαντωνόπουλο, τους Σάκχοφ , Κρίστιτσιτς και Μάνταλο στον άξονα και στην επίθεση τους Λιβάια, Τάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ να διεκδικούν δύο θέσεις. 


Οι Τζανλούκα Κολονέλοκαι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, στη συνέντευξη Τύπου, ανέφεραν χαρακτηριστικά πως το παιχνίδι με τη Ζόρια, η νίκη αποτελεί μονόδρομος.

Η Ενώση καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζόρια στην Ουκρανία κι έπειτα να πάρει ακόμη ένα τρίποντο κόντρα σε αυτήν στο ΟΑΚΑ στις 26 Νοεμβρίου.


ΠΗΓΗ: gazzetta