Το ρεκόρ του Ολυμπιακού στο Νέο Φάληρο, από τον Γιόχανσον στον Καρλίτος, το αυτογκόλ υπέρ του Άρη μετά από δέκα χρόνια και τα γκολ του Παναιτωλικού με ακίνητη μπάλα.


Έξι αγώνες χωρίς να δεχτεί γκολ


Ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί γκολ στο γήπεδό του στα πρώτα έξι επίσημα παιχνίδια της σεζόν, τέσσερα για το πρωτάθλημα και δύο ευρωπαϊκά. Ποτέ άλλοτε δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο σε ξεκίνημα της σεζόν, από το 1959. Έχει νικήσει και στα έξι, πετυχαίνοντας 14 γκολ. Ωστόσο όλα τα γκολ τα έχει πετύχει στο δεύτερο ημίχρονο. Και τα έξι πρώτα 45λεπτα έχουν τελειώσει χωρίς γκολ.


Από τον Γιόχανσον στον Καρλίτος


Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στη Λαμία με 2-0. Πρωταγωνιστής του ήταν ο Καρλίτος, που σκόραρε δύο φορές. Είναι εντυπωσιακό ότι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είχε να πετύχει δύο γκολ σε εκτός έδρας αγώνα περισσότερο από δύο χρόνια.

Είχε να συμβεί από τις 16 Σεπτεμβρίου 2018, όταν ένας αμυντικός του μάλιστα, ο Ματίας Γιόχανσον σκόραρε δύο φορές στη νίκη 3-1 μέσα στη Λάρισα!


Αυτογκόλ μετά από δέκα χρόνια

Μπορεί ο Άρης να πανηγύρισε μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, για να γίνει όμως αυτό χρειάστηκε να... σκοράρει αντίπαλος παίκτης, ο Πασαλίδης του Αστέρα. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί σε αγώνα του στη Super League εδώ και δέκα και πλέον χρόνια. Το προηγούμενο αυτογκόλ υπέρ του Άρη είχε μπει στις 19 Μαϊου 2010! Τότε το είχε βάλει ο Στέλιος Μαλεζάς στο Άρης - ΠΑΟΚ 3-2 για τα πλέι οφ.


Σκοράρει μόνο με στημένη μπάλα

Τρία γκολ έχει πετύχει ο Παναιτωλικός μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ωστόσο για να τα καταφέρει, έπρεπε και στις τρεις περιπτώσεις η μπάλα να είναι ακίνητη. Και αυτό γιατί τα δύο είναι από εκτέλεση πέναλτι, από τους Μάζουρεκ και Αριγίμπι, ενώ το τρίτο με χτύπημα φάουλ, από τον Αριγίμπι.