Στην έδρα του Άρη, το "Κλεάνθης Βικελίδης" στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί τελικά, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο, η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ όπως σας είχαμε ενημερώσει από το μεσημέρι της Πέμπτης για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten.


Αυτό έκανε γνωστό η διοργανώτρια αρχή λίγη μόλις ώρα μετά τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, για τη συνέχεια της Super League Interwetten.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 


"Ανακοινώνεται ότι δυνάμει της Δ1α/Γ.Π.οικ. 69919 Κοινής Υπουργικής Απόφασης της 2-11-2020 η οποία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του αγώνα Άρης-ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, η Super League χθες 4/11/2020, εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, σε συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς και τις δύο ομάδες (διαθεσιμότητα γηπέδου, άρτια κατάσταση αγωνιστικού χώρου, χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο της περιοχής κ.α.), όρισε τον αγώνα στο Δ.Α.Κ. Λαμίας "Αθ. Διάκος".

Σήμερα, κατόπιν του διαγγέλματος του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και των διευκρινίσεων του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά και δεδομένου ότι πλέον ισχύουν κοινές προϋποθέσεις για όλα τα γήπεδα της χώρας, η Super League ενεργώντας άμεσα, ορίζει τον αγώνα Άρης-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30".