Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό νωρίτερα πως 3 ποδοσφαιριστές μαζί με τον μασέρ της ομάδας εμφανίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, αυτό είχε ως αποτέλεσμα 10 από τους 11 της βασικής 11αδας να τεθούν εκτός διότι είχαν έρθει σε επαφή με τον μασέρ και ως εκ τούτου, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα η αναμέτρηση αναβάλλεται!


Έτσι μετά τις αναμετρήσεις Άρης – ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης – Βόλος,έχουμε αναβολή και σε τρίτο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής…


Η ανακοίνωση:


Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ-Λαμία, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση έκτακτων θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ.


Έπειτα από τον τακτικό έλεγχο, ο οποίος διενεργήθηκε την Παρασκευή, ένας ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός και βάσει Πρωτοκόλλου δεν υπήρχε θέμα αναβολής αγώνα. Κατά τη σημερινή ημέρα, ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΛ παρουσίασε συμπτώματα και μετά από επανέλεγχο διαπιστώθηκαν επιπρόσθετα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές και στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ. Κατόπιν σχετικής απάντηση της ΓΓΑ αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα.


Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.