Τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα (16/11) αντιπροσωπεία του ΔΣ του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.


Θα συζητηθούν τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει στους ποδοσφαιριστές της Super League 2 και της Football League, λόγω της μη έναρξης των πρωταθλημάτων τους.


Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:


"Ύστερα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ και συναδέλφων μας της Super League 2 και της Football League, αποφασίστηκε να αποσταλεί αίτημα στον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη ώστε να πραγματοποιηθεί νέα μεταξύ του Συνδέσμου μας και του Υφυπουργού Αθλητισμού, ώστε να του μεταφερθούν αναλυτικά και διεξοδικά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει στους ποδοσφαιριστές των δύο κατηγοριών, λόγω της μη έναρξης των πρωταθλημάτων τους.


Η απάντηση του κυρίου Αυγενάκη ήταν καταφατική και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στις δύο κατηγορίες."