Το speaker.gr επικοινώνησε με τον προπονητή του Αστέρα Σταυρού, Πέτρο Καραΐσκο, ο οποίος μας μίλησε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία, την επιρροή της πάνω στους αθλητές και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πως βλέπει την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.


Επίσης μας δίνει μια εκτίμηση της πορεία της φετινής Α΄ Φθιώτιδας, αν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα και αναλύει τους στόχους της δικής του ομάδας, που φυσικά είναι πρωταγωνιστικοί.


Διαβάστε όσα ενδιαφέροντα είπε:


Πως αντιμετωπίζετε τόσο εσείς όσο και η ομάδα σας την όλη κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού.


"Όπως όλος ο κόσμος. Το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Προσπαθούμε να συμμορφωθούμε με τις υποδείξεις των ειδικών και περιμένουμε τις οδηγίες για την επανέναρξη των προπονήσεων και των αγώνων."


Ποια εικόνα έχετε μετά τις 6 πρώτες αγωνιστικές στην Α΄ Φθιώτιδας:


"Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα με έναν όμιλο 4-5 ομάδων να πρωταγωνιστούν και οι υπόλοιπες ομάδες να είναι ενισχυμένες και να μπορούν να κάνουν ζημιά στον κάθε αντίπαλο."




Η αίσθηση που έχετε  για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος μετά τη νέα καραντίνα, πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες:


"Οι ποδοσφαιριστές μετά την πρώτη καραντίνα και με αποχή έξι μηνών από τις προπονήσεις και τους αγώνες προσπάθησαν πολύ να βρουν ξανά τους ρυθμούς τους και τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή η καινούργια διακοπή ξαναφέρνει πάλι τους ποδοσφαιριστές σε μια κατάσταση η οποία χρειάζεται ειδικό χειρισμό και μεγάλη προσπάθεια για να ξαναβρούν πάλι τους αγωνιστικούς ρυθμούς τους. Είδαμε ότι με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων με την νέα καραντίνα περισσότερους τραυματισμούς από άλλες φορές. Ελπίζω μετά την δεύτερη διακοπή να είναι καλύτερα τα πράγματα και να μην έχουμε το ίδιο συχνό φαινόμενο."


Ποιες οι προσωπικές και ποιες οι βλέψεις της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα:


"Οι βλέψεις της ομάδας ταυτίζονται με τις δικές μου. Στόχος της ομάδας είναι να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και να καταξιωθεί σαν μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο και κυνηγώντας την νίκη σε κάθε παιχνίδι και με οποιονδήποτε αντίπαλο."




Τέλος μια εκτίμηση του φετινού Πρωταθλήματος σε σχέση με το παρελθόν όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό και την ποιότητα του 


"Το φετινό πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων με πολλές ομάδες να είναι ενισχυμένες με ποιοτικούς παίκτες κάτι που κάνει τις ομάδες δυνατές και ανταγωνιστικές στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Το φετινό πρωτάθλημα δεν θα είναι ένα πρωτάθλημα της μίας ή των δύο ομάδων αλλά όλες οι ομάδες είναι σημαντικές και θα παίξουν τον ρόλο τους στην έκβαση της τελικής βαθμολογίας."