Σε αυτή την, όπως όλα δείχνουν, πολύ διαφορετική Χριστουγεννιάτικη περίοδο, φαίνεται πως θα ζήσουμε πολλές πρωτόγνωρες εμπειρίες, όπως εξάλλου και όλη τη φετινή χρονιά.


Μία από αυτές είναι και η γιορτινή φωταγώγηση της πόλης μας.  Τα προηγούμενα χρόνια έχουμε συνηθίσει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου να συνοδεύεται από φαντασμαγορικές εκδηλώσεις που συγκέντρωναν όλους τους πολίτες στο κέντρο της πόλης για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου.


Φέτος, θα είμαστε πάλι όλοι μαζί αλλά νοερά… μέσα από τη ζεστασιά και την ασφάλεια του σπιτιού μας, ελάτε να δούμε τη Λαμία μας να “φοράει τα γιορτινά της” μέσα από ένα όμορφο βίντεο του Δήμου Λαμιέων:


Το μήνυμα του Δήμου Λαμιέων για τη σημερινή φωταγώγηση της πόλης:


"Σήμερα το απόγευμα, η Λαμία βάζει τα καλά της!


Φωταγωγούμε το γιορτινό στολισμό της πόλης, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα σε όλους τους συνδημότες μας.


Μπαίνουμε στο ρυθμό των Χριστουγέννων, δε σταματάμε όμως τον αγώνα εναντίον του κορονοϊού.


Στις απαραίτητες και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της πολιτείας  μετακινήσεις μας, ας απολαύσουμε τη Λαμία στολισμένη, ας ζήσουμε το πνεύμα της αγάπης των Χριστουγέννων, χωρίς όμως ποτέ να ξεχνάμε ότι οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές.


Τα Χριστούγεννα φέτος θα τα γιορτάσουμε με αποστάσεις,


Όμως, θα είμαστε πιο κοντά στους ανθρώπους μας, πιο κοντά στις πραγματικές αξίες, πιο κοντά στην κοινωνία, που με την υπεύθυνη συμπεριφορά μας, καλούμαστε να κρατήσουμε όρθια.


Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους !!!"