Την δική τους ξεχωριστή σημασία έχουν οι αριθμοί της 11ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.


Ο Παναιτωλικός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο 11ο παιχνίδι του. Άφησε τη Λαμία πλέον να είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη. Το "μηδέν" σε ήττες υπερασπίστηκαν ο Ολυμπιακός, με το δεύτερο χατ τρικ του Ελ Αραμπί, και ο ΠΑΟΚ, με τον να σκοράρει για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι!


Είδαμε 21 γκολ, που ανέβασαν το μέσο όρο της σεζόν στα 2,39 γκολ ανά αγώνα.


Αναμένεται να ξεπεράσουμε τα 200 γκολ πολύ πριν το τέλος του πρώτου γύρου, αφού απομένουν 20 παιχνίδια.


Και από αυτή την αγωνιστική ξεχωρίσαμε κάποιους σημαντικούς αριθμούς...


100... αγώνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού συμπλήρωσε ο Μοχάμεντ Μαντί Καμαρά. Ο 23χρονος μέσος από τη Γουινέα έχει 63 αγώνες στη Super League, 7 στο Κύπελλο Ελλάδας και 30 στα Κύπελλα Ευρώπης. Έχει πετύχει 14 γκολ.


100... αγώνες στην Ελλάδα έφτασε ο Κλαρκ Ενσικουλού. Ο 28χρονος Ζαϊρινός επιθετικός έχει 30 αγώνες με τον Πλατανιά και 70 με τον Ατρόμητο. Οι 86 αγώνες είναι για τη Super League, πέντε ευρωπαϊκοί και εννέα για το Κύπελλο.


95... συμμετοχές στη Super League με τον Παναιτωλικό έφτασε ο Χόρχε Ντίας και έγινε ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας στην κατηγορία. Άφησε πίσω τον Μάρκος Πάουλο στις 94 και κυνηγά τους δύο Έλληνες, Γιώργο Κούσα (131) και Δημήτρη Κυριακίδη (102), που είναι μπροστά του.


35... εκτός έδρας αγώνες για τον πρώτο γύρο χρειάστηκε να περάσουν, για να κάνει ο Απόλλων νίκη εκτός έδρας! Η τελευταία φορά που είχε κάνει "διπλό" πριν γυρίσει ο χρόνος και στον πρώτο γύρο ήταν στις 21 Νοεμβρίου 1999, Παναχαϊκή - Απόλλων 1-2.


30... έφτασαν τα γκολ που έχουν μπει με χτύπημα πέναλτι ως τώρα, με το εύστοχο του Νίκου Βέργου στο Αγρίνιο. Στον ίδιο αγώνα ο Αριγίμπι έχασε το όγδοο πέναλτι στη σεζόν.


4... ήταν οι ομάδες που νίκησαν στην έδρα τους σε αυτή την αγωνιστική. Κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στη σεζόν! Βέβαια εκκρεμούν παιχνίδια σε δύο προηγούμενες αγωνιστικές, που μπορεί να φτάσουν τις τέσσερις νίκες οι γηπεδούχοι αν τα κερδίσουν.


3... φορές μέσα στο 2020 ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει παιχνίδι που έχανε με δύο γκολ διαφορά. Τον Ιανουάριο στη Λαμία 2-2, τον Σεπτέμβρη με τον ΠΑΣ 2-2 και τώρα στο Περιστέρι, έφτασε πάλι στο ίδιο σκορ.