Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για ακόμη μία φορά ο ΠΣΑΠ, καθώς στέκεται στο πλευρό της Αναστασίας και της Δέσποινας, δύο κοριτσιών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας. 

 

Όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος θα διατεθούν για την ενίσχυσή τους 5 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που θα τρέξουν οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 στα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής, ενώ μέσω βίντεο οι ποδοσφαιριστές, στέλνουν το «μήνυμα» συμπαράστασης στον αγώνα τους. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Σε κάθε παιχνίδι τρέχουμε για τη νίκη, αλλά αυτή την φορά θα το πράξουμε για έναν ανώτερο σκοπό.


Η Αναστασία και η Δέσποινα μας χρειάζονται και ο ΠΣΑΠ θα σταθεί στο πλευρό τους, έχοντας οδηγό την αλληλεγγύη και τον σεβασμό στον μεγάλο τους αγώνα.


Ο Σύνδεσμος θα προσφέρει 5 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που θα τρέξουν τα μέλη του στις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League που θα διεξαχθούν στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δύο κοριτσιών που μας παραδίδουν μαθήματα ζωής.


Το επόμενο τριήμερο δεν θα υπάρχουν νικημένοι αλλά μόνο νικητές και όλοι μαζί ενωμένοι θα στείλουμε το μήνυμα πως η ανθρωπιά σε αυτόν τον τόπο παραμένει ακόμη ζωντανή.


Σε προσκαλούμε και εσένα να τρέξεις μαζί μας, με σκοπό μαζί να φτάσουμε πιο γρήγορα εκεί όπου τα δύο κορίτσια θα μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο.


Και να θυμάσαι πάντα πως κάποια μέρα κοιτάζοντας πίσω, τα χρόνια που αγωνίστηκες θα σου φαίνονται τα πιο ωραία."