Δωρεά 4.660 βασιλόπιτες πρόσφερε ο Απόλλων Σμύρνης στα νοσοκομεία της Αττικής. Την παράδοση έκαναν οι ποδοσφαιριστές της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" μαζί με μέλη της διοίκησης. 


Αναλυτικά


Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ και η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης πρόσφεραν 4660 βασιλόπιτες  στο προσωπικό των νοσοκομείων Ευαγγελισμός, Σωτηρία, Αττικόν και Θριάσιο, ως ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για το έργο που επιτελούν  και με την ευχή το 2021 να είναι καλύτερο για όλους. Με την κίνηση αυτή, επιθυμία ήταν να ευχαριστήσουν τα νοσοκομεία της Αττικής όχι μόνο για τον υπεράνθρωπο αγώνα στην πρώτη γραμμή κατά του Covid-19 αλλά και για την καθημερινή τους προσφορά σε  όλους εμάς και τις οικογένειές μας.


Η παράδοση πραγματοποιήθηκε ως εξής:


Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, 1750 βασιλόπιτες παραδόθηκαν από φορτηγό της εταιρείας στο νοσοκομείο Αττικόν και διανεμήθηκαν στο σύνολο του προσωπικού του. Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2050 βασιλόπιτες παραδόθηκαν στο νοσοκομείο Σωτηρία και διανεμήθηκαν στο σύνολο του προσωπικού του. Στη συνέχεια τα φορτηγά της εταιρείας μετέβησαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου παραδόθηκαν 600 συνολικά βασιλόπιτες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των κλινικών και των μονάδων Covid 19 του νοσοκομείου. Το δρομολόγιο των φορτηγών ΒΕΝΕΤΗ ολοκληρώθηκε χθες με την επίσκεψη στο νοσοκομείο Θριάσιο όπου παραδόθηκαν 260 βασιλόπιτες για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές  που εργάζονται στις κλινικές και Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Covid-19  του νοσοκομείου.


Οι βασιλόπιτες παραδόθηκαν στους υπεύθυνους των νοσοκομείων από τους ποδοσφαιριστές  της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης που ένωσαν τις δυνάμεις τους με την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ σε αυτή την ελάχιστη προσφορά προς τους αφανείς ήρωες του δημόσιου υγειονομικού συστήματος.


Δείτε εδώ το video με τη διαδρομή στα νοσοκομεία: