Στη Δόξα Δράμας ανήκει κι επίσημα από το Σάββατο (30/1) ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Λαμία, ο Κοστα Βιανα Βάντερσον, όπως ανακοίνωσαν οι «μαυραετοί». Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, θα παίξει για δεύτερη φορά στην καριέρα του με τους Δραμινούς, στους οποίους είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2011-12.


Αναλυτικά η ανακοίνωση


«Ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας είναι και επίσημα ο Κοστα Βιανα Βάντερσον (Costa Viana Wanderson) από σήμερα το πρωί.


Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής έφτασε αργά το βράδυ στην πόλης της Δράμας και σήμερα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο παρουσία του προέδρου Αναστάσιου Καραγιαννίδη ο οποίος και το υποδέχθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ.


Να θυμίσουμε πως ο Βάντερσον επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς την περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό με τα ασπρόμαυρα χρώματα στην Α εθνική. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε επιτυχίες με την ομάδα μας».


Σε ό,τι αφορά την αποστολή για το κυριακάτικο (31/1, 14.45) εντός έδρας ματς με τον Διαγόρα για την 5η «στροφή» της Σούπερ Λίγκας 2, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κουτσιανικούλη και ΜακNτόναλντ, όπως και στον Άντερσον Νασιμέντο, καθώς δεν έχει έρθει ακόμη η μπλε κάρτα του.


Αναλυτικά η αποστολή: Ηλιάδης, Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Πινδώνης, Κόντος, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Μαυριάς, Παπαργυρίου, Κουκολης, Πετρίδης, Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Παρασκευάς, Τάσιος, Παπαϊωάννου, Ρουτσης, Αγιώτης, Μπολάκης, Βουγιακλίγια, Αγγελόπουλος, Μενσά, Χάμοντ.