Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε τρία νέα κρούσματα το Σάββατο (6/2). Αυτή η εξέλιξη έφερε μοιραία και την αναβολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένη για τις 17.00 της Κυριακής (7/2) στο κλειστό της Πυλαίας και εντός των επόμενων ημερών θα ορίσει τη νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού της 14ης αγωνιστικής της Basket League.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:


«Mε απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ ύστερα από σχετικό αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο προγραμματισμένος για σήμερα Κυριακή (7/2) αγώνας ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας.


Και ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του ιού COVID-19 και η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό, μετά την έκτακτη κατάσταση που διαμορφώθηκε λόγω της διάγνωσης θετικών κρουσμάτων στην ομάδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο (PCR) που πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Σ.Ε.Φ την Παρασκευή (5/2) στα πλαίσια της διοργάνωσης της Ευρωλίγκας.


Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης για την 14η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ».