Με ανακοίνωσή της η ομάδα του ΑΟ Υπάτου γνωστοποίησε ότι μετά την συνεδρίαση του ΔΣ σε πιθανή έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα δώσει κανονικά το παρόν. 

Έχουν ενημερωθεί άπαντες ώστε να βρίσκονται στις θέσεις τους τη Δευτέρα περιμένοντας ταυτόχρονα την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για το τελικό σχέδιο επανέναρξης καθώς και τη ΓΓΑ για το θέμα των εβδομαδιαίων τεστ COVID.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Το ΔΣ του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ σε χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε η ομάδα μας να δώσει το παρόν στην πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας. 

Τη Δευτέρα θα αποστείλει και τη σχετική επιστολή συμμετοχής στην ΕΠΟ. 

Ήδη έχουν ενημερωθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να είναι στις θέσεις τους μέχρι τη Δευτέρα , ώστε Τρίτη πρωί να πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις του ΥΠΑΤΟΥ και να γίνουν  τα απαραίτητα COVID tests από ιδιωτικό συνεργείο. 

Υπενθυμίζουμε ότι θα αναμένουμε την οριστική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που θα συνεδριασει την Τετάρτη 3/3/2021 προκειμένου να γνωρίζουμε το τελικό σχέδιο για την επανέναρξη, καθώς επίσης και τις αποφάσεις της ΓΓΑ για το θέμα των εβδομαδιαίων Rapid Tests που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Ευχή όλων μας είναι να πάνε όλα καλά,  να έχουμε υγεία και να γίνει ένα υγειές  από κάθε άποψη πρωτάθλημα.

Το ΔΣ του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ"