Και οι δύο έχουν κάνει τέσσερις νίκες εκτός έδρας και δύο στην έδρα τους. Μια κοινή συμπεριφορά, που δεν αφήνει να πεις το τετριμμένο ότι ο γηπεδούχος Βόλος είναι φαβορί και φιλοξενούμενος Απόλλων υστερεί. Το σίγουρο είναι ότι αν επαναλάβουν το παιχνίδι του πρώτου γύρου, θα δούμε γκολ και θέαμα.


Ο Βόλος

Με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας, ο Βόλος έφτασε τους 27 βαθμούς, όσους ακριβώς συγκέντρωσε στα 26 παιχνίδια της περασμένης πρώτης του σεζόν στην κατηγορία. Από εδώ και πέρα με ότι βαθμούς παίρνει θα καλυτερεύει τη συγκομιδή του.


Με τη νίκη του στο Ηράκλειο ελπίζει ακόμα μαθηματικά για την έκτη θέση, αλλά θα πρέπει να κάνει τέσσερις νίκες και ο Αστέρας Τρίπολης να μην πάρει πάνω από ένα βαθμό!


Έχει πετύχει 22 γκολ, τα 16 εκτός έδρας και μόνο έξι στην έδρα του. Μόνο η ΑΕΛ έχει βάλει λιγότερα στην έδρα της.


Στην έδρα του δεν πηγαίνει καθόλου καλά. Η τελευταία του νίκη ήταν επί του Ατρομήτου στις 4 Ιανουαρίου. Είναι η μοναδική νίκη στα επτά τελευταία, με τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες στα υπόλοιπα.



Ο Απόλλων Σμύρνης

Μετά από δύο παιχνίδια χωρίς ήττα, ο Απόλλων έγινε η πρώτη ομάδα που έχασε στην έδρα της από τη Λαμία, και έφτασε τις οκτώ ήττες μέσα στη Ριζούπολη. Ελπίζει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας, καθώς ακόμα χρειάζεται βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή του.


Συνεχίζει να έχει εντυπωσιακά καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας. Έχει πάρει 15 βαθμούς, κάνοντας τέσσερις νίκες, ενώ στην έδρα του δεν έχει ούτε τους μισούς βαθμούς, επτά, με δύο μόλις νίκες.


Έχει χάσει μόνο ένα από τα οκτώ τελευταία εκτός έδρας, αυτό στη Λαμία, ενώ είχε χάσει και τα τρία πρώτα, χωρίς μάλιστα και να πετύχει γκολ! Η Λαμία του σταμάτησε ένα σερί τεσσάρων νικών εκτός έδρας. Την ήττα αυτή διαδέχτηκε η επιτυχία της ισοπαλίας στην Τούμπα.


Μεταξύ τους

Ένα παιχνίδι υπάρχει όλο κι όλο στην ιστορία τους, αλλά τι παιχνίδι! Στον πρώτο γύρο στη Ριζούπολη ο Απόλλων προηγήθηκε 3-0 και ο Βόλος ισοφάρισε σε 3-3!

Στο Πανθεσσαλικό ο Απόλλων έχει να αγωνιστεί από τις 16 Ιανουαρίου 2014, όταν τον νίκησε η Νίκη Βόλου 1-0 στο Κύπελλο. Συνολικά έχει τρεις ήττες και μια ισοπαλία στο γήπεδο αυτό, σε παιχνίδια με Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου.


Στον πρώτο γύρο

30.11.2020: Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 3-3

(43’ σουτ Τσιλούλης, 48’ σουτ Ντομίνγκες, 55’ σουτ Τομάς – 60’ κεφαλιά Δουβίκας, 79’ σουτ Μπαρτόλο, 90’ σουτ Κολόμπο. Στο 55’ πριν το γκολ ο Γκαραβέλης απέκρουσε πέναλτι του Τομάς)