Στο Περιστέρι η φιλοξενούμενη ΑΕΛ θα είναι αυτή που καίγεται για βαθμούς, καθώς είναι τελευταία στη βαθμολογία. Ο Ατρόμητος, παράλληλα με την ανάλυση των λόγων που χάθηκε ουσιαστικά η εξάδα, θα επιχειρήσει να ανακάμψει αγωνιστικά και να γυρίσει στις επιτυχίες.


Ο Ατρόμητος

Οι ήττες από τον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα άφησαν αρκετά πίσω τον Ατρόμητο, που πλέον μόνο με τέσσερις νίκες του και τέσσερις ήττες του Αστέρα Τρίπολης, μπορεί να ελπίζει. Στα όρια του αδύνατου…

Έχει κερδίσει ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια του, αυτό στα Γιάννενα, ενώ έχει χάσει τα τέσσερα από αυτά.


Οι ήττες του από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό χάλασαν την καλή γενικά συγκομιδή που είχε στην έδρα του στα προηγούμενα παιχνίδια. Του απομένουν δύο παιχνίδια, αυτό με την ΑΕΛ και άλλο ένα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ατρόμητος στην έδρα του έχασε τα δυο τελευταία, από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αφού δεν είχε χάσει τα πέντε προηγούμενα.


Η ΑΕΛ

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, που είχε την ευκαιρία να κερδίσει με 3-2, μετά να το ισοφαρίσει σε 3-3 και τελικά το έχασε με 4-2, η ΑΕΛ έχει μια ακόμα δύσκολη αποστολή στο Περιστέρι.

Χάνοντας από την ΑΕΚ επεξέτεινε το ρεκόρ στην ιστορία της σε 14 αγώνες πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Πέτυχε γκολ με την ΑΕΚ, δύο μάλιστα, αφού δεν είχε σκοράρει στα έξι προηγούμενα για το πρωτάθλημα, μετά το γκολ που πέτυχε στις 3 Ιανουαρίου στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ.


Εκτός έδρας η ΑΕΛ έχει χάσει και τα έξι τελευταία, μετά τις 4 Νοεμβρίου, που κέρδισε στα Γιάννενα.


Η ΑΕΛ εκτός έδρας


Μπορεί εκτός έδρας να έχει κάνει τη μοναδική της νίκη η ΑΕΛ, όμως από τότε, μετράει μόνο ήττες και θα ψάξει ότι μπορεί στα δύο που απομένουν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Super League Interwetten. Εκκρεμεί βέβαια και αυτό στη Λαμία που δεν έγινε. Έχει οκτώ ήττες σε δέκα παιχνίδια της σεζόν.



Μεταξύ τους

Χωρίς γκολ έληξε τον περασμένο Νοέμβριο το παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο ντεμπούτο του Γιάννη Τάτση στον πάγκο της ΑΕΛ, με τον Ατρόμητο πλέον να έχει συμπληρώσει δεκαετία χωρίς ήττα από τη θεσσαλική ομάδα.


Ο Ατρόμητος δεν έχει χάσει από την ΑΕΛ στα 11 τελευταία παιχνίδια, με επτά από αυτά να τα έχει κερδίσει και τέσσερα να είναι ισόπαλα.


Ο Ατρόμητος δεν έχει χάσει ποτέ στην ιστορία αγώνα εντός έδρας από την ΑΕΛ για την Α’ Εθνική/Super League. Ωστόσο έχει κερδίσει μόνο τα μισά, έξι, αφού στα άλλα έξι η ΑΕΛ πήρε ισοπαλία.


Η ιστορία

Νίκες Ατρομήτου: 9

Ισοπαλίες: 10

Νίκες ΑΕΛ: 5


Με γηπεδούχο τον Ατρόμητο

Νίκες Ατρομήτου: 6

Ισοπαλίες: 6

Νίκες ΑΕΛ: 0


Στον πρώτο γύρο

28.11.2020: ΑΕΛ – Ατρόμητος 0-0


Πέρσι στην κανονική διάρκεια

25.08.2019: Ατρόμητος – ΑΕΛ 1-1

(18’ σουτ Νάτσος – 45’ σουτ Μιλοσάβλιεβιτς. Στο 90’ ο Κρίστινσον απέκρουσε πέναλτι του Ούμπιδες)


Πέρσι στα πλέι άουτ

29.06.2020: Ατρόμητος – ΑΕΛ 3-0

(9’ αυτογκόλ Μπέρτος, 52’ σουτ Μανούσος, 73’ σουτ Ανδρούτσος)