Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ελλιπέστατης Λαμία με 4-0 και έκανε σταθερό βήμα για την εδραίωσή του στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι με την παρουσία του νεαποκτηθέντος Ραχμάν Μπάμπα δανεικού από την Τσέλσι στην πρεμιέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν αυτοί που άνοιξε το σκορ με το γκολ που σημείωσε στο 18' μετά από ασίστ του Τζόλη. 


Η πρώτη τελική για την Λαμία ήρθε στο 38΄ με σουτ του Μπα, που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Στο 41' ο Κρμέντσικ είχε την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα μετά από πάσα του Τζόλη, αλλά το σουτ που έκανε έδιωξε με υπέροχη επέμβαση σε κόρνερ ο Κατσίκας. 


Με το 1-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο «Δικέφαλος» διπλασίασε τα τέρματά του στο 48' με τον Χρήστο Τζόλη, από ασίστ του Ζίβκοβιτς.ενώ στο 51΄ ο Ουάρντα πέτυχε το 3-0 με κοντινό πλασέ.  Στο 64' από σέντρα του Λάμπρου ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έστειλε γυριστό δύσκολο σουτ στην εστία της Λαμίας αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και αποκρούστηκε από το δοκάρι. Όμως δύο λεπτά αργότερα ο Σέρβος από ασίστ του Σφιντέρσκι βρήκε με βολίδα τα δίχτυα της Λαμίας για το 4-0.


Στο 85' ο Καγκάβα έκλεψε την μπάλα και συνεργάστηκε με τον Σφιντέρσκι, αλλά ο τελικός αποδέκτης της Λάμπρου, έχασε μοναδική ευκαιρία για το 5ο γκολ και παράλληλα να ανοίξει δικό του λογαριασμό στο πρωτάθλημα αστοχώντας. 


Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας)

Κίτρινες: Σβαμπ - Μπιάρνασον, Παλαβαντισβίλι


Οι συνθέσεις:


ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπάμπα, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο (73' Λύρατζης), Τσιγγάρας, Σβαμπ (73' Νινούα), Ουάρντα (62' Καγκάβα), Τζόλης (55' Λάμπρου), Α. Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ (61΄ Σφιντέρσκι).


ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κατσίκας, Τζέιμς (52' Σαραμαντάς), Βύντρα, Βλάχος, Ασίγκμπα, Μπιάρνασον, Μπουλούλης (59' Παλαβαντισβίλι), Προβυδάκης, Πίτι (74' Νικολόπουλος), Γκαζαριάν (74' Χατζηστραβός), Μπα (46' Βλαχομήτρος).


Φωτο: Reporter Images