Ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ μίλησε για τη σημαντική νίκη της Λαμίας με 1-0 στη μάχη που δίνει για την παραμονή.


Όσα δήλωσε στη NOVA:


«Είναι πολύ σημαντική νίκη. Είναι άλλοι 3 βαθμοί για εμάς στην προσπάθεια που κάνουμε, η οποία για μένα είναι δεδομένο ότι θα τελειώσει στις 16 Μαΐου, στην τελευταία αγωνιστική των play-out. Βήμα-βήμα για να ολοκληρώσουμε με επιτυχία κάτι που πριν δύο μήνες φαινόταν σαν ουτοπία. Μακάρι τα παιδιά να συνεχίσουν έτσι και να πετύχουμε τον στόχο μας».


Για την αλλαγή της κατάστασης που επέφερε στην ομάδα από την άφιξη του

«Όταν είχα δεχτεί την πρόταση του κυρίου Παπαϊωάννου είπα ότι ήταν μια προπονητική πρόκληση λόγω της θέσης που βρισκόταν η ομάδα. Ανέλαβα αυτό το ρίσκο, προφανώς δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη, έχουμε αντιστρέψει πολλά πράγματα στην ψυχολογία των παιδιών όμως και όλου του οργανισμού, αλλά ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα. Ξέρετε κι εσείς όμως ότι αν δεν ολοκληρωθεί ο στόχος δεν μπορείς ούτε να χαίρεσαι ούτε να λυπάσαι».


Για τα στοιχεία που έδωσαν απόψε τη νίκη στην ομάδα του

«Νομίζω ότι τουλάχιστον αγωνιστικά ήμασταν πολύ καλά. Είχαμε αυτοπεποίθηση, ψηλά τις γραμμές μας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, χάσαμε κλασικές ευκαιρίες για να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς και, γενικά, η κατάσταση, η ψυχοσύνθεση των παιδιών αυτήν την περίοδο μας έδωσαν το ματς».