Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της S.L.2, η ομάδα του Ιωνικού επικράτησε 0-1 των Χανίων στα Περιβόλια και επέστρεψε στις επιτυχίες και στην κορυφή, πανηγυρίζοντας την έκτη της νίκη. Ο Ιωνικός, έφτασε στο πολύτιμο διπλό στη δύσκολη έδρα των Χανίων, με το 7ο εφετινό τέρμα του Κάστρο, που έκρινε και την αναμέτρηση.


Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 18’ με μια προσπάθεια και σουτ του Ματσούκα, ενώ στο 21’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, όταν ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Κάρλος Ντάνιελ των γηπεδούχων για σκληρό μαρκάρισμα στον Ματσούκα. Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού πίεσαν στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι την ανάπαυλα και άνοιξαν το σκορ στο 45’+1. Ο Ρόλε άνοιξε αριστερά στον Ματσούκα, εκείνος την έφερε στο δεξί σούταρε, ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε αλλά ο Κάστρο που πήρε το ριμπάουντ έκανε το 0-1, με το 7ο φετινό του γκολ.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και με τη συμπλήρωση 70 λεπτών αγώνα ο Τιεντσέ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα και ο Ιωνικός, να ολοκληρώσει το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης (77’ Σωτηράκος), Γκίνο (62’ Σουντουρά), Μπραμπίγια (62’ Δημητριάδης), Κάρλος Ντάνιελ, Βασιλόγιαννης (77’ Βρεττός), Ματσένα, Διαμαντόπουλος (26’ Πλέγας).


ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Κύργιας, Φαζός, Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Γκοτσούλιας, Τιεντσέ, Ρόλε (75’ Μπρίτο), Ματσούκας (86’ Βλαχομήτρος), Πλατέλλας (75’ Πογοσιάν), Κάστρο (90’+4 Κοτσώνης).