Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αναχωρεί για Λαμία η αποστολή του ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (02.03) με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.


Η τελευταία πρόβα της ομάδας πριν αναχωρήσει για την Φθιώτιδα είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης. Ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo, στη συνέχεια ακολούθησε δουλειά στις στατικές φάσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό τουρνουά τριών ομάδων.


Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Λέο Ζαμπά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ενέα Μιχάι δούλεψε στη Νέα Μεσημβρία, συνεχίζοντας την αποκατάστασή του.Πέρα από τους τραυματίες το τεχνικό επιτελείο δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενόψει Λαμίας. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν και οι επιλογές για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΔΑΚ Λαμίας, οι οποίες αποτελούνται από τους:


Πασχαλάκη , Ταλιχμανίδη , Λύρατζη , Ροντρίγκο , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδη , Μπάμπα , Περέιρα , Τσιγγάρα , Γιαξή, Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Καγκάβα , Κωνσταντέλια , Μουργκ , Λάμπρου , Τζόλη , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ , Κούτσιας.