Η ΑΕ Καρίτσας ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου έμπειρου αμυντικού χαφ Ανέστη Ζαφειρίδη για την ενίσχυσή της εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στις 4 Απριλίου. Μάλιστα η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της με τις προγραμματισμένες προπονήσεις. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανέστη Ζαφειρίδη. Ο 32χρονος έμπειρος αμυντικός χαφ επιστρέφει στην ομάδα μας για να συμβάλλει στην επίτευξη του  στόχου της ανόδου στην επόμενη κατηγορία. Ο Ανέστης έχει πολλές παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο Μακεδονικό, στον Ιωνικό Νικαίας, στην Κηφισιά, στο Γιούχτα, στην Κύπρο (Ατρόμητος Γεροσκήπου και Α.Ε. Πάφου), στον Αλμυρό ενώ τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Ανέστη στη μεγάλη οικογένεια της Α.Ε. Καρίτσας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με οικογενειακό δίτερμα την Κυριακή το απόγευμα, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση και να ετοιμάζονται για την προγραμματισμένη, πλέον, επανέναρξη του Πρωταθλήματος, στις 4 Απριλίου."