Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football League αν και αγωνίστηκε ως τυπικά γηπεδούχος στη Φιλιππούπολη και όχι στο Βόλο καθώς επικράτησε της Τρίγλιας με σκορ 1-0. 


Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, όταν ο διαιτητής Μελτζανίδης υπέδειξε πέναλτι μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Παπαδημητρίου ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της σεζόν για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στη συνέχεια του αγώνα η Τριγλία έψαχνε να βρει την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε και το 1-0 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.


Στο 93’ ο Στέφανος Ξηροφώτος ο προπονητής των γηπεδούχων δέχθηκε 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε με κόκκινη κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να καθίσει στο επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη 31 Μαρτίου με την Α.Ε.Π. Κοζάνης στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης στις 15:00.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ολυμπιακός Βόλου (Ξηροφώτος): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίπποβιτς, Αγρόδημος, Κόλα, Σκοπελίτης (75′ Κολέλα), Βασιλούδης (58′ Βουκελάτος), Τσαγκαλίδης (88′ Παπακώστας), Παπαδημητρίου (88′ Τζούριτς).


Τρίγλια (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Γαλούπης, Παπαστεργιανός, Βοσκόπουλος, Καλαϊτζίδης (77′ Τότσκα), Ευθυμιάδης (68′ Μπρίτο), Δόρης, Ζγκούρι (87′ Σμυρλής), Οσμάναγκιτς (68′ Ντούγκα), Ποζατζίδης.