Ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Βαγγέλης Πατσαρούχας, θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Football League. Το ανακοίνωσε η μέχρι πρότινος ομάδα του ο Πόρος.


Η ανακοίνωση του Πόρου αναφέρει:


"Η οικογένεια του Πόρου χαίρεται και είναι περήφανη όταν ποδοσφαιριστές της προκαλούν το ενδιαφέρον ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών. Όπως στην περίπτωση του Βαγγέλη Πατσαρούχα που βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφή του στη Football League.


Ο Α.Ο. Πόρος φυσικά δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στη διαδρομή του Βαγγέλη αλλά και οποιουδήποτε άλλου παιδιού μόλις πληροφορηθήκαμε το ενδιαφέρον από σωματείο που αγωνίζεται σε υψηλότερο πρωτάθλημα.


Στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στον Βαγγέλη Πατσαρούχα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Καλή επιτυχία Βαγγέλη, ίσως στο μέλλον ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας."


Σύμφωνα με το thematch.gr η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Πατσαρούχας είναι ο Αστέρας Βλαχιώτη.


"Από τη Κρήτη και τον Πόρο της Γ' Εθνικής, μια κατηγορία πιο πάνω για τον Αστέρα Βλαχιώτη της Football league.

Ο λόγος για το νεαρό ταλαντούχο 22χρονο επιθετικό Βαγγέλη Πατσαρούχα ο οποίος τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα.

Ο Πατσαρούχας, εκτός από τον Πόρο, έχει παίξει σε Διαγόρα Ρόδου (Football League), ΑΟ Σελλάνων, ΑΣ Οπούντιος Μαρτίνου και Λαμία."