To 2/2 έκανε η Καβάλα, η οποία επικράτησε 1-0 εκτός έδρας του Θεσπρωτού για την 2η αγωνιστική της Football League για τον Βόρειο όμιλο. 


Την πρώτη καλή στιγμή είχε ο ΑΟΚ στο 26' σε κεφαλιά του Γαβριηλίδη που έβγαλε πάνω στην γραμμή ο Σταυρίδης. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ του Βαλαβανόπουλου μετά από συνεργασία Ορφανίδη-Κοκκόρη


Ο Θεσπρωτός θα μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά στο 48΄του σουτ του Γώγου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κυρίτση. Στα επόμενα λεπτά η Καβάλα ήλεγξε τον ρυθμό και κράτησε τη νίκη, ενώ στο 80' θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Καζαντίδη μπλόκαρε ο Κίναλης.


Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Θανασιάς (Ηπείρου), Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)

4ος: Μπαΐλης (Πρέβεζα/Λευκάδας)


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Ζούρκος, Κωνσταντακόπουλος, Σταυρίδης, Γκανσιέρ (77′ Διγκόζης), Ζιώγας, Ραμίρεζ, Κωνσταντίνου (77′ Σαραντίδης), Πατσέκο, Πούφλης (22′ λ.τ Καζβιρόπουλος), Α. Γώγος (65′ Πέντσας).


Καβάλα (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκας, Παντελίδης, Γαβριηλίδης, Θωμαΐδης, Παπαδόπουλος (55′ Κέρθι), Βαλαβανόπουλος, Κόκκορης (67′ Μελισσόπουλος), Ορφανίδης.


Πηγή φωτο: theball.gr