Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της φετινής ιδιαίτερης χρονιάς το Αιγάλεω επικράτησε 2-1 της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό με τον Μπουρλάκη να σκοράρει στο 91′.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν έτσι με το δεξί στο πρωτάθλημα σε μια αναμέτρηση που ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μετά το 75′. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Τσιλιγγίρη στο 46′, απάντησε με τον ίδιο τρόπο ο Λούκας Γκαρσία στο 76′. Λίγο πριν το φινάλε και με τα πόδια των παικτών να είναι βαριά από την αποχή και τις κράμπες να κάνουν την εμφάνισή τους, το Αιγάλεω έβγαλε φάση με τον Μπουρλάκη που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Περιστερίδης, Πολίμος (90+4′ λ.τ Θεοδωρόπουλος), Αλιατίδης, Μπαλάφας (62′ Σαλαμούρας), Τσιμπούκας, Αργύρης, Μέτσε, Ντομίνγκεζ, Κρουθ, Λούκας Γκαρσία, Γκονζάλες (84′ Τσιώλης).


Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος, Μαχαίρας, Λάσκαρης (84′ Κασνέτση), Τσίτσαρης (54′ Μπουρλάκης), Σταματάκης, Τσιλιγκίρης (75′ Χαντί), Μπαρμπαρούσης.