Νικηφόρα πέρασε από την Κοζάνη ο Ολυμπιακός Βόλου πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα της Football League καθώς επικράτησε με σκορ 1-3 της ΑΕΠ Κοζάνης εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική με την σκέψη των ερυθρόλευκων πλέον να είναι στο εντός έδρας ντέρμπι με την Βέροια την Κυριακή 4 Απριλίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.


Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν χωρίς τον προπονητή τους Στέφανο Ξηροφώτο στον πάγκο μιας και ήταν τιμωρημένος μετά την κόκκινη κάρτα στον πρώτο αγώνα με την Τρίγλια. Στον πάγκο κάθισε ο τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Θωμάς Μακρής που ήταν σε διαρκή επικοινωνία με τον προπονητή.


Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Παπαδημητρίου και τον Τσαγκαλίδη χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο ενώ σημαντική για τη νίκη ήταν και η έμπνευση του Στέφανου Ξηροφώτου να βάλει από νωρίς τον εξαιρετικό Βουκελάτο στο παιχνίδι στην θέση του Βασιλούδη.


Έτσι στο 50’ ο Βουκελάτος, σέντραρε με τον Παπαδημητρίου με πλασέ να κάνει το 0-1. Στο 60’ ο Βουκελάτος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2. Η Κοζάνη μείωσε λίγο μετά με τον Τρομπούκη για να έρθει στο 75′ ο Παπαδημητρίου και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να κάνει και το τελικό 1-3.


Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Μάνασης (Τρικάλων)
4ος διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου)


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΑΕΠ Κοζάνης (Ναντβόρνικ): Ψαρράς, Τρομπούκης, Κυριαλάνης, Κοτταρίδης (74′ Φολίνας), Καραγιαννίδης, Ταΐρης, Λι, Παπαδόπουλος (80′ Τσιάρας), Καρακατσάνης, Πάλλας, Βοριαζίδης (74′ Ντούκα).


Ολυμπιακός Βόλου (Ξηροφώτος): Ξενοδόχοφ, Γραικός (89′ Χολέβας), Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίπποβιτς, Αγρόδημος (46′ Παπακώστας), Κόλα, Σκοπελίτης (79′ Πατρώνης), Βασιλούδης (46′ Βουκελάτος), Τσαγκαλίδης, Παπαδημητρίου (87′ Ντούπιτς).