Περισσότερους χώρους πράσινου σχεδιάζουν οι αρμόδιοι φορείς του Δήμου Λαμιέων. Η δημοτική αρχή ξεκίνησε τις διαδικασίες από την νότια πλευρά της Λαμίας με φύτευση δέντρων στο ποδηλατόδρομο και αντικατάσταση όσων είχαν καταστραφεί. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία τα πόλης δίνοντας ..ανάσες πρασίνου  και ικανοποιώντας  ανάγκες των δημοτών .


Παράλληλα θα φυτευτούν και εποχικά φυτά σε όλη την πόλη δίνοντας χρώμα  και μια εικόνα πιο ελκυστική.


Οι παρεμβάσεις του Δήμου συνεχίστηκαν  και στον χώρο του Χαλκιοπούλειου  κλειστού γυμναστηρίου , με συνεργεία  να «απελευθερώνουν» χώρο  για να αποδοθεί  στους πολίτες. Παρόντες στις εργασίες εκτός του δημάρχου Θύμιου Καραΐσκου ήταν και οι αντιδήμαρχοι Κώστας Μουστάκας και Πάνος Φώσκολος.


Το μήνυμα του δημάρχου Θύμιου Καραΐσκου


"Δίνουμε ανάσες στη πόλη της Λαμίας!

Με σχεδιασμό νέων χώρων πρασίνου, που να είναι φιλόξενοι και ν’ ανταποκρίνονται στις ανάγκες των δημοτών!

Με την αύξηση του πρασίνου, τη συντήρησή και την ενίσχυσή του με νέες φυτεύσεις δέντρων και εποχικών φυτών σε όλη την πόλη, ξεκινώντας από τον ποδηλατόδρομο της Νότιας Λαμίας.

Παράλληλα στη περιοχή του «Χαλκιοπουλείου» παρεμβαίνουμε και απελευθερώνουμε δημόσιο χώρο, τον οποίο αποδίδουμε στους πολίτες. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε νέους χώρους άθλησης, προάγοντας την αθλητική δραστηριότητα ως στοιχείο της καθημερινότητας των δημοτών κάθε ηλικίας."