Εβδομάδα καθαριότητας και απολύμανσης για το ΔΑΚ Στυλίδας. Με ανάρτησή του στο Facebook o Χρήστος Αλεξίου, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Στυλίδας έκανε γνωστές τις εργασίες που πραγματοποιούνται αλλά και αυτές που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον για την αναβάθμιση του χώρου.


Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στην περιοχή και ο Δήμος κάνει ό,τι μπορεί για να είναι οι χώροι του αθλητισμού αναβαθμισμένοι, καθαροί και έτοιμοι να υποδεχθούν τους αθλητές όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα.


Αναλυτικά η ανάρτησή του:


✅Σήμερα και για το υπόλοιπο της εβδομάδας, συνεχίζουμε με γενικές καθαριότητες και την απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δακ Στυλίδας.

♻️Αμφιβάλω αν είχε ξανά καθαριστεί ποτέ στην ιστορία το Δακ, καθώς η βρώμα και τα σκουπίδια που πετάξαμε δεν έχουν προηγούμενο!

♻️Ασπρίσαμε και έγινε απολύμανση  σε όλα τα μπάνια και τις τουαλέτες με ειδικά καθαριστικά και 3 καθαρίστριες να ενεργούν ταυτόχρονα και τις ευχαριστώ γιατί πραγματικά λειτουργούσαν λες και είναι το σπίτι τους.

♻️Το ιατρείο του γηπέδου είναι και πάλι διαθέσιμο, καθώς είχε μετατραπεί σε αποθήκη σκουπιδιών !

✅Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση 12 ντουζ των αποδυτηρίων !

✅Εγκαταστήσαμε το πλυντήριο-στεγνωτήριο για την διευκόλυνση των ομάδων και αντικαταστήσαμε και το αιρ-κοντίσιον για καλύτερη απόδοση και κατανάλωση.

✅Τέλος έγινε δεκτό το αίτημα να εγκατασταθεί τηλεόραση σε ειδικο διαμορφωμένο χώρο για την προβολή βίντεο στους μικρούς αθλητές μας , όταν θα είναι αδύνατη η προπόνηση λόγω καιρικών συνθηκών , έτσι καμία προπόνηση δεν θα χάνεται 🙏. 

📌Ταυτόχρονα το συνεργείο του Δήμου προχωράει το έργο του ηλεκτροφωτισμού και βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο πριν την αποπεράτωση του έργου αυτού ! 

🙌🏻Το μόνο που μένει τώρα, είναι η επιστροφή στην κανονικότητα και γενικά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό!











✅Σήμερα και για το υπόλοιπο της εβδομάδας, συνεχίζουμε με γενικές καθαριότητες και την απολύμανση σε όλους τους χώρους...

Δημοσιεύτηκε από Αλεξίου Κ. Χρήστος Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς. στις Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021